Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία ΕΛΤΑ: Χτύπησε ξανά το γνωστό δίδυμο κρανοφόρων
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία ΕΛΤΑ: Χτύπησε ξανά το γνωστό δίδυμο κρανοφόρων

Ληστεία ΕΛΤΑ: Στο ίδιο υποκατάστημα πάλι ένα δίδυμο είχε διαπράξει ληστεία τον περασμένο Ιούνιο, ενώ τώρα βρέθηκε η μοτοσικλέτα διαφυγής.

Οι «ληστές των ΕΛΤΑ» χτύπησαν πάλι το πρωί της Πέμπτης στην Πάτρα! Το δίδυμο των ενόπλων κρανοφόρων, που έχει αναστατώσει την Αστυνομία, αλλά και τους υπαλλήλους των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην ευρύτερη περιοχή, κατάφερε να αρπάξει όσα χρήματα βρήκε στο ταμείο και να διαφύγει με μοτοσικλέτα. Τουλάχιστον, αυτή τη φορά το δίκυκλο με το οποίο διέφυγαν, βρέθηκε από την αστυνομία και ήδη έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τη λήψη αποτυπωμάτων και στοιχείων D.N.A. Μάλιστα μία πληροφορία αναφέρει ότι ένας από τους δράστες πήδηξε πάνω στο γκισέ και κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια των υπαλλήλων άρπαξε περίπου 1000 ευρώ, όσα δηλαδή βρίσκονταν εκεί νη την ώρα στο ταμείο. Η νέα ληστρική εισβολή καταγράφηκε στις 9 το πρωί της Πέμπτης.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Οι δύο κακοποιοί, που φορούσαν κράνη, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, όπως λένε αστυνομικές πηγές, ότι είχαν κάνουν με μια απλή πόρτα, εισέβαλαν στο γραφείο των ΕΛΤΑ επί της οδού Έλληνος Στρατιώτου. Όταν βγήκαν στον δρόμο, φάνηκε ότι διέφυγαν πεζοί. Όμως, η Αστυνομία φέρεται να βρήκε το μοτοποδήλατο, εγκαταλελειμμένο. Στο ίδιο υποκατάστημα είχε γίνει ληστεία, με ύποπτο το ίδιο δίδυμο, στις 2 Ιουλίου 2020. Τότε, δύο άτομα νεαρής ηλικίας, πάλι με κράνη στα κεφάλια, επιτέθηκαν και λήστεψαν το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και στη συνέχεια καταδιώχθηκαν από… πολίτες στα γύρω στενά όπου διέφυγαν πεζοί! Οι δυο δράστες με την απειλή όπλου είχαν αρπάξει πάνω από 2.500 ευρώ.

ΕΛΤΑ

Κι άλλη ληστεία σε ΕΛΤΑ

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας όμως έχουν μπει κι άλλες ληστρικές επιδρομές σε ΕΛΤΑ στην ευρύτερη περιοχή πάντα από δύο δράστες. Στις 26 Οκτωβρίου, πρωινό Δευτέρας, καταγράφηκε ένοπλη ληστεία, στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή Βραχνέικα της Πάτρας. Οι δύο δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κατευθύνθηκαν προς το ταμείο, από όπου με την απειλή πιστολιού άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μηχανή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι έρευνες των αστυνομικών είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του διδύμου, που ληστεύει τα ΕΛΤΑ.

Ομάδα ΔΙΑΣ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις