Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – Κόπα Ντελ Ρέι: Πάει και η Ουέσκα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Κόπα Ντελ Ρέι: Πάει και η Ουέσκα

Ισπανία - Κόπα Ντελ Ρέι: Εχασε 2-1 από τον Αλκογιάνο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια - Με την ψυχή στο στόμα οι Κάντιθ και Εϊμπάρ, άνετα η Βαλένθια 

ΙσπανίαΚόπα Ντελ Ρέι: Ολοκληρώθηκε η β΄φάση του Κόπα Ντελ Ρέι και οι εκπλήξεις, όπως και στις πρώτες δύο μέρες, δεν έλειψαν. Η έκπληξη, έστω, αφού μία ομάδα της πριμέρα ντιβιζιόν αποχαιρέτησε ήδη, ενώ απειλήθηκαν με αποκλεισμό ακόμα δύο από τους τέσσερις εκπρόσωπους της κατηγορίας. Η μόνη από τις “μεγάλες” που πέρασε άνετα ήταν η Βαλένθια, η οποία προκρίθηκε με διπλό 1-4 στη Γιελκάνο. Πέρασε, επίσης στην παράταση η Εϊμπάρ, που μολονότι προηγήθηκε 0-3 της Λας Ρόθας, ισοφαρίστηκε 3-3 στα 90’! Και πέρασε με τέταρτο γκολ στο β΄ημίχρονο της παράτασης 4-3 και γλίτωσε το κάζο!

Το κάζο γλίτωσε και η Κάντιθ, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Ποντεβέδρα στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Κάτι που δεν άλλαξε και στα 120’ για να κερδίσει την πρόκριση στα πέναλτι με απόκρουση του Νταβίντ Γκιλ στη δέκατη εκτέλεση. Τη ζημιά δεν γλίτωσε όμως η Ουέσκα, η οποία έχασε 2-1 από την Αλκογιάνο και αποκλείστηκε. Μάλιστα είχε χάσει και πέναλτι η γηπεδούχος για να πάρει με μεγαλύτερο σκορ τη νίκη-πρόκριση. Και έγινε ακόμα μία εκ των εκπροσώπων της πριμέρα ντιβιζιόν που αποχαιρετά από το β’ γύρο το θεσμό.

Ισπανία – Κόπα Ντελ Ρέι: Οι ομάδες που συνεχίζουν

Μετά το τέλος του β΄γύρου, στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση θα μπουν οι παρακάτω. Ιμπίθα, Κόρδοβα, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Βαγιαδολίδ, Αλκορκόν, Λεβάντε, Ελτσε. Αλμερία, Λεγανιές, Μπέτις, Γρανάδα, Ράγιο, Ναβαλκαρνέρο, Κορνέγια, Οσασούνα, Αλαβές, Εσπανιόλ. Τενερίφη, Φοευναλαμπράδα, Μάλαγα, Βαλένθια, Κάντιθ, Χιχόν, Ντεπορτίβα Πένια, Χιρόνα, Εϊμπάρ και Αλκογιάνο. 

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αποκτήσει τον Πινακά
“Ποιος Ρονάλντο, πρώτος σκόρερ εγώ με 1.283”
“Μπαμ” από την άσημη Κορνέγια, απέκλεισε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κύπελλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις