Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σειρές online 2020: Ποιες είχαν τα περισσότερα πειρατικά download
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σειρές online 2020: Ποιες είχαν τα περισσότερα πειρατικά download

Σειρές online 2020: Ποιες κατέκτησαν το "πειρατικό" κοινό τη χρονιά που έφυγε.

Τα τελευταία χρόνια, το online “κατέβασμα” ξένων σειρών και ταινιών, γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο. Είναι κάτι το οποίο είναι εύκολο, γρήγορο και κυρίως δωρεάν. Αυτή η συνήθεια μπορεί να έχει προκαλέσει ζημιά στις μεγάλες οθόνες και τις ενοικιάσεις ταινιών, όμως ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε στην εποχή του ταχέως εξελισσόμενου και ελεύθερου διαδικτυακού περιεχομένου. Κάθε χρόνο τα στατιστικά στοιχεία, δείχνουν όλο και περισσότερα download, με κάποιες ταινίες και σειρές να ξεχωρίζουν. Εμείς σήμερα θα αναφερθούμε στις σειρές.

Το 2020 ήταν μία χρονιά με αρκετό χρόνο στο σπίτι. Τι καλύτερο λοιπόν από τη συντροφιά μίας σειράς; To TorrentFreak, για άλλη μία φορά, συνέλλεξε στοιχεία για το ποιες σειρές  είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση στους πειρατές του διαδικτύου. Ήταν άραγε οι γνωστές κλασσικές σειρές που έχουν καθηλώσει εδώ και χρόνια τους τηλεθεατές ή στη λίστα υπάρχουν κάποια entries που κανένας δεν θα φανταζόταν; Πάμε να δούμε τη λίστα με τα 10 αγαπημένα download για το 2020.

Yoda Mandalorian Star Wars

Λίστα με τις σειρές που είχαν τα περισσότερα downloads για το 2020

  • The Mandalorian
  • The Boys
  • Westworld
  • Vikings
  • Star Trek: Picard
  • Rick and Morty
  • The Walking Dead
  • The Outsider
  • Arrow
  • The Flash

Οnline downloads 2020: Πρώτο στην κατάταξη το Mandalorian

Το “The Mandalorian” είναι στην κορυφή της λίστας των 10 σειρών με τα περισσότερα πειρατικά downloads, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Το “spin-off” του Star Wars ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των σειρών με τα περισσότερα downloads torrent την περασμένη χρονιά, όπως προκύπτει από την έρευνα του TorrentFreak. Στις 12 Νοεμβρίου η πρώτη τηλεοπτική live-action σειρά “Star Wars” έκανε πρεμιέρα στο Disney+ και το “Mandalorian” ήρθε να καλύψει αφηγηματικά κενά ανάμεσα στην κλασσική και τη νέα τριλογία του “Πολέμου των Άστρων”.

Δεύτερο στην κατάταξη αναδείχθηκε το The Boys, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες αποδέχονται την σκοτεινή πλευρά της δόξας τους και επικεντρώνεται σε μία ομάδα τιμωρών, γνωστοί και ως “The Boys”. Αυτοί έχουν σαν στόχο να καταρρίψουν διεφθαρμένους υπερήρωες με άγριους καβγάδες και μία γενική επιθυμία για βρώμικα παιχνίδια. Η σειρά διασκεύασε την αρχική υπόθεση του ομώνυμου βιβλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις