Τυχερά ζώδια 2021: Ποιοι είναι οι ευνοούμενοι

PLUS

Τυχερά ζώδια 2021: Ποιοι είναι οι ευνοούμενοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Εύη Μακαβέλου

Τυχερά ζώδια 2021: Ποιοι είναι οι ευνοούμενοι για το 2021, που θα λάμψουν και θα πετύχουν τους στόχους τους

07.01.2021 | 19:32

Έχει μπει για τα καλά το 2021 και όλοι μας έχουμε νέες ελπίδες και οράματα για την καινούργια χρονιά. Πέρσι ήταν δύσκολα τα πράγματα και έζησε όλος ο πλανήτης πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αφήνουμε πίσω το 2020, μια χρονιά πολύ διαφορετική και κρατάμε μόνο τα θετικά. Ακόμη κι αν έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας με τον κορωναιό και την καραντίνα, δεν πρέπει να ξεχνάμε να χαμογελάμε και να εστιάζουμε στα θετικά. Ο Ιανουάριος έχει κάνει το ποδαρικό του και εμείς είμαστε εδώ για να δούμε, σύμφωνα και με τους αστρολόγους, ποια είναι τα ζώδια που θα λάμψουν και θα δούνε τους στόχους τους να πραγματοποιούνται την φετινή χρονιά!

Κριός

Για τον Κριό τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν ήταν και πολύ εύκολα, αφού είχε τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Η αντοχή και η υπομονή του πέρασαν δοκιμασίες, αλλά τώρα επιτέλους έφυγε. Μόνο ο Ουρανός έχει μείνει στον 2ο οίκο σου, που υπάρχει ενδεχόμενο να αναστατώσει τον οικονομικό τομέα. Όμως το 2021 προβλέπεται να είναι μια αναπάντεχη για σένα χρονιά, με πολλές και καλές εκπλήξεις! Εξάλλου είσαι από τα ζώδια που τολμάνε να ρισκάρουν και είναι έτοιμα για κάθε αλλαγή. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να παίξεις και να τα δώσεις όλα. Έτσι θα αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς πραγματικά σε υλικά αγαθά, αλλά και στον ερωτικό τομέα.

Παρθένος

Είσαι ένα από τα ζώδια με τύχη, το 2021. Κανένας φέτος δεν μπορεί να σε σταματήσει, στο να ανέβεις και να εξελιχθείς. Να είσαι σίγουρος ότι θα ανανεωθείς όσο ποτέ, αλλά θα υπάρξουν και εμπόδια. Όλα όμως γίνονται για καλό. Ίσως μάλιστα να πας ένα ταξίδι που πίστευες μέχρι τώρα ότι δεν θα γινόταν ή να ολοκληρώσεις έναν κύκλο στην ζωή σου, παίρνοντας για παράδειγμα το πτυχίο σου. Ακόμη και αλλαγή κατοικίας ή ένας νέος έρωτας να έρθει στην ζωή σου, υπάρχει ενδεχόμενο. Το 2021 θα είναι ένα έτος με πολλές ευκαιρίες. Είσαι έτοιμος;

Αιγόκερως

Ένα από τα ζώδια που θα λάμψουν την νέα χρόνια είσαι εσύ, Αιγόκερε! Με τον Κρόνο και τον Δία στον 2ο ηλιακό οίκο σου, θα έχεις ότι είναι απαραίτητο για να εξελιχθείς στην εργασία σου, αλλά και στις σχέσεις σου. Φέτος θα βρεις το δίκιο σου, μπορεί να έχεις περισσότερα έσοδα, μέσα από κάποια επένδυση ή την δουλειά σου. Όμως αν δεν τα δίνεις όλα στον επαγγελματικό τομέα, αυτό θα κάνει πολύ καλό στον τομέα του έρωτα, που ενδεχομένως να έχεις παραμελήσει. Μην φοβάσαι τις αλλαγές και να είσαι έτοιμος να τις δεχτείς.

Exit mobile version