Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Πέτρος Κωστόπουλος για το τέταρτο παιδί της Μπαλατσινού: Τι με νοιάζει εμένα, να της ζήσει
LIFESTYLE

Ο Πέτρος Κωστόπουλος για το τέταρτο παιδί της Μπαλατσινού: Τι με νοιάζει εμένα, να της ζήσει

Κωστόπουλος για Μπαλατσινού: Πώς σχολίασε ο Πέτρος Κωστόπουλος το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του με την οποία έχουν τρία παιδιά, απέκτησε το τέταρτο παιδί της.

Πρόσωπο των ημερών είναι εδώ και μέρες ο Πέτρος Κωστόπουλος με αφορμή την χλιδάτη Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην εκδότης, επιστρέφοντας στο αεροδρόμιο της Αθήνας βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλές κάμερες και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το ταξίδι του. Μια από αυτές τις ερωτήσεις αφορούσε και την προσωπική ζωή του και συγκεκριμένα το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του με την οποία έχει τρία παιδιά, η Τζένη Μπαλατσινού, απέκτησε το τέταρτο παιδί της με τον νέο της σύζυγο Βασίλη Κικίλια.

“Η πρώην σύζυγός σας έγινε ξανά μαμά, της ευχηθήκατε;” τον ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνος απάντησε: “Και τι με νοιάζει εμένα δηλαδή;” απάντησε γελώντας ο Κωστόπουλος. “Όχι λέω αν της ευχηθήκατε, έχετε τρία παιδιά μαζί” συνέχισε η δημοσιογράφος. “Δε θα ευχηθώ να πάει καλά η γυναίκα; Φυσικά και θα ευχηθώ. Να πάει καλά θέλω. Να χαίρεται το παιδί της. Προς Θεού. Όταν γεννιέται ένα παιδί είναι ιερό”.

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο.

Κωστόπουλος – Λιόλιου: Ποια Κατερίνα μωρέ;

Σχετικά με το ταξίδι στο Νουμπάι, βρισκόταν όπως είπε για δουλειά και… πέρασε άσχημα. «Όλοι αρνητικοί στο τεστ και οι 150 της πτήσης, και από ό,τι είδα χθες στα νοσοκομεία πάλι το ίδιο έγινε» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, γιατί είναι ανθρωποφαγικά. Γιατί ο άλλος δεν ξέρει ποια είναι η ζωή σου, πώς ζεις, εάν έχεις λεφτά, εάν έχεις δουλειά. Κάθεται λοιπόν και κρατάει αυτή την εικόνα και κάνει σχόλια, παρακολουθεί ή φαντάζεται. Εγώ όμως εκεί πήγα γιατί με είχαν καλέσει εδώ και 6 μήνες και δεν μπορούσα να πάω και θα ξαναφύγω σε λίγο και θα πάω και αλλού».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και για το τι τρέχει με την Κατερίνα Λιόλιου αλλά και γιατί ανέβασε και κατέβασε τη φωτογραφία με το γυναικείο χέρι που πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ήταν το χέρι της τραγουδίστριας. «Ποιας Κατερίνα μωρέ; Αυτά να τα λέτε μόνοι σας. Ήταν μια κυρία στην είσοδο και κρατούσε το κινητό μου να το φορτίσει. Και επειδή το ξέχασα, πήραν τηλέφωνο να μου το φέρει. Δεν είναι κλειδί δωματίου, είναι κλειδί γκαρνταρόμπας. Κατά λάθος το ανέβασα» είπε. «Εγώ δεν θα σας μιλήσω για προσωπικά μου θέματα. Δεν σας μίλησα για το Ντουμπάι; Έγραψαν να ψοφήσω εγώ και τα παιδιά μου επειδή πήγα στο Ντουμπάι. (…) Ποια νέα σχέση ρε παιδιά; Βλέπεις καμιά Κατερίνα;».

Κωστόπουλος – Μπαλατσινού: Το πικρό διαζύγιο

Από από το 1996 έως το 2014 ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν παντρεμένος με την Τζένη Μπαλατσινού με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες και έναν γιο. Για τον χωρισμό του με την Τζένη είχε πει το 2017: “Νομίζω ότι εσείς οι γυναίκες το βλέπετε αλλιώς. Όσο μεγάλωνα έβλεπα τους άντρες να αφήνουν τις γυναίκες τους, κυρίως μόλις έβγαζαν λεφτά, με έναν απαράδεκτο τρόπο. Τώρα βλέπω τις γυναίκες, μετά τα σαράντα -συναναστρέφομαι έναν «σύλλογο» χωρισμένων αντρών, να παίρνουν εκείνες απόφαση να χωρίσουν. Έχει γίνει κάτι σαν τσουνάμι. Βέβαια όλο αυτό έχει να κάνει με την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών αλλά όχι μόνο.

Οι γυναίκες, μετά τα σαράντα, κάτι παθαίνετε. Ειδικά όσες έκαναν παιδιά… Πιστεύω ότι κάνουν λάθος, αλλά για να το κάνουν τόσες πολλές, τι να πω…”. “Δεν περίμενα ότι θα χώριζα. Είχα πει ότι στη ζωή μου μια φορά θα παντρευτώ. Δεν νομίζω άλλωστε ότι ο γάμος είναι και για χόρταση. Μια φορά παντρεύεσαι, μια φορά κάνεις παιδιά και τέλειωσε. Βέβαια μιλάω μόνο για μένα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πια, αφού έχω τα παιδιά μου, να ξαναπαντρευτώ. Να συζήσω, ναι. Αλλά δεν έχω ανάγκη να νομιμοποιήσω πλέον κάτι. Δεν είμαι μοναχικός τύπος. Μετά τον γάμο μου μου λείπει η παρέα μιας γυναίκας. Το κορίτσια μου είναι μακριά, με τον πιτσιρικά είμαστε βέβαια συνέχεια μαζί, αλλά και αυτός σε αυτήν την ηλικία θέλει να είναι με τους κολλητούς του. Περνάμε, βέβαια, πολλές ώρες και πολύ ωραία μαζί”.

Κωστόπουλος: Η άνοδος και η πτώση

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1987, ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκίνησε την εκδοτική του δραστηριότητα στις εκδόσεις Τερζόπουλος (ιδιοκτησίας του Άρη Τερζόπουλου), με το περιοδικό «ΚΛΙΚ», το οποίο γνώρισε τεράστια απήχηση και έγινε το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία ελληνικό περιοδικό. Έπειτα οι εκδόσεις Τερζόπουλος ίδρυσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Κλικ 88 FM (μετέπειτα Village FM 88.3 ή V FM 88.3), ο οποίος από το 2013 έχει τεθεί εκτός λειτουργίας σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ. Το 1995, ίδρυσε την Imako Εκδοτική Α.Ε μέχρι που φαλίρισε. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, με απόφαση του Πτωχευτικού Δικαστηρίου Πειραιά σε συνέχεια σχετικής αίτησης που κατέθεσε πιστωτής του, κήρυξε πτώχευση. Στις 26 Νοεμβρίου 2013 ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για χρέη ύψους 350.000 ευρώ προς το Ελληνικό Δημόσιο και το ΙΚΑ, καθώς έχει ήδη εξοφλήσει 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός για πολλά χρόνια σε σταθμούς ιδιοκτησίας του. Ήταν επίσης κριτής για δύο χρόνια του μουσικού διαγωνιστικού τηλεοπτικού προγράμματος Greek Idol. Παρουσίαζε την εκπομπή Βράδυ, αρχικά στον Alpha το 2010, κι αργότερα στον ΑΝΤ1 μέχρι το 2013. Παράλληλα ήταν μέλος της επιτροπής στην εκπομπή Dancing On Ice του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού. Από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του Mega Channel Πρωινό mou μαζί με τη Τζένη Μπαλατσινού.

Το 2017 συμμετέχει ως κριτής στο μουσικό talent show Star Academy of Greece, μαζί με τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση, που μεταδίδεται από το κανάλι Έψιλον.

Πέτρος Κωστόπουλος Τζένη Μπαλατσινού

Κωστόπουλος – Μπαλατσινού: Η δημόσια τοποθέτησή του για τον γάμο με τον Κικίλια

“Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ότι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου. Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους.

Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Αυτά, τέλος”, είχε πει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Είναι γνωστό ότι η τελευταία επιχειρηματική δραστηριότητα του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ένα μαγαζί με σάντουιτς στην οδό Καψάλη, στο Κολωνάκι, το οποίο πλέον δεν υφίσταται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις