Ηρακλής – Μαριλένα GNTM: Είναι και επίσημα ζευγάρι

LIFESTYLE

Ηρακλής – Μαριλένα GNTM: Είναι και επίσημα ζευγάρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ηρακλής - Μαριλένα GNTM: Η εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” αποκάλυψε ότι τα δύο παιδιά είναι και επίσημα ζευγάρι και ζουν τον έρωτά τους.

07.01.2021 | 14:58

Το φετινό GNTM πέρα από το καθαρά διαγωνιστικό μέρος επιφύλασσε πολλές κόντρες, αντιπαραθέσεις, έναν μεγάλο έρωτα αλλά και μια έντονη φημολογία για πιθανές σχέσεις μεταξύ των παικτών. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού αποκαλύφθηκε ο έρωτας ανάμεσα στην Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο. Αυτή ήταν και η μονιδική σχέση που ήμασταν σίγουροι ότι υπάρχει.

Υπήρχαν ωστόσο πολλές φημολογίες γύρω από άλλα πρόσωπα, όπως του Ανδρέα και της Λίας, του Έντουαρντ και της Ρασέλ ή του Δημοσθένη με την Ρασέλ. Υπήρχε ασφαλώς και η μία φήμη που αφορούσε τον νικητή του GNTM 3. Ο λόγος φυσικά για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ που έφτασε στον τελικό και πήρε τη νίκη. Ο ίδιος τον τελευταίο καιρό απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του χωρισμού του με την κοπέλα του Αγγελική. Μέχρι τώρα αιωρούνταν ότι χώρισε γιατί κάποια άλλη κοπέλα μπήκε στη ζωή του. Η κοπέλα αυτή λέγεται πως ήταν η Μαρινέλα Ζύλα. 

Και ενώ οι δύο τους έχουν διαψεύσει την σχέση τους, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ δημοσίευσε χθες ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από κοινή του έξοδο με την Μαρινέλα Ζύλα. Σήμερα το πρωί, η εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” αποκάλυψε ότι τα δύο παιδιά είναι και επίσημα ζευγάρι και ζουν τον έρωτά τους.

«Εγώ έχω πληροφορίες, έχω τις πηγές μου και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει. Η Μαρινέλα με τον Ηρακλή είναι ζευγάρι. Είναι μαζί. Τα παιδιά δεν θέλουν να πουν δημόσια ότι είναι ζευγάρι γιατί όπως ξέρουμε στις αρχές όταν δύο άνθρωποι προσπαθούν να δοκιμάσουν μια σχέση. Μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι. Το κρατάνε για τον εαυτό τους. Είναι στην αρχή. Είναι και πρόσφατος ο χωρισμός του Ηρακλή, θέλουν να το κρατήσουν πρώτα γι αυτούς», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Exit mobile version