Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Λιλιοπούλου survivor: Η ανάρτησή της μετά την αποχώρηση
LIFESTYLE

Έλενα Λιλιοπούλου survivor: Η ανάρτησή της μετά την αποχώρηση

Έλενα Λιλιοπούλου survivor: Η ανάρτησή της μετά την οικειοθελής αποχώρηση και την επιστροφή της στην Ελλάδα

Στην αρχή του φετινού Survivor 4  η Έλενα Λιλιοπούλου, φαινόταν ότι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις νέες συνθήκες που βρισκόταν. Είχε εξ’ αρχής «απειλήσει» με οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor 4, σε μια έντονη στιγμή στο παιχνίδι επιβίωσης. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζουν όλοι οι παίκτες. Ειδικά στην αρχή που πρέπει να προσαρμοστούν στα καινούργια δεδομένα επιβίωσης. Η υπάλληλος φούρνου, Έλενα, έδειχνε ότι δεν θα άντεχε για πολύ στον Άγιο Δομίνικο. Η ψυχολογία δεν ήταν καθόλου καλή, όπως τόνιζε και η ίδια. Της έλειπε πάρα πολύ η οικογένειά της. Εκτιμούσε βέβαια τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας της. Όλοι ήταν δίπλα της και την στήριζαν. Όλοι με τον δικό τους τρόπο προσπάθησαν να την κάνουν να αισθανθεί καλύτερα. Όμως η Έλενα Λιλιοπούλου ζήτησε να αποχωρήσει οριστικά.

Η Έλενα Λιλιοπούλου είχε δηλώσει κατά την οικειοθελή αποχώρησή της στον Γιώργο Λιανό: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση. Αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ. Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση».

Έλενα Λιλιοπούλου – Πρώτη ανάρτηση

Η Έλενα Λιλιοπούλου χθες Τετάρτη 6/1 έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4. Λίγες ώρες μετά ανέβασε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram: «Για αρχή θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχετε μια υπέροχη νέα χρονιά γεμάτη υγεία!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που έλαβα, ομολογώ πραγματικά ότι δεν το περίμενα… Μοναδικό συναίσθημα, έπειτα να δηλώσω ευλογημένη για την εμπειρία που έζησα έστω και για τόσο λίγο ήταν εκπληκτική αν και δεν σας κρύβω ότι υπάρχει το συναίσθημα πικρίας καθώς δεν μου έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο κι έτσι αποχώρησα αμέσως!! Δεν πειράζει όλα για κάποιο λόγο γίνονται, όλα για καλό, μπορεί να μην τα κατάφερα στο survivor όμως συνεχίζω δυνατά στην έξω ζωή. Χαρούμενη θα πω πως είμαι που επέστρεψα πίσω στους δικούς μου ανθρώπους!! Θέλω να ευχηθώ επίσης καλή επιτυχία στους παίκτες που συνεχίζουν και μάχονται στο δυνατό αυτό παιχνίδι επιβίωσης. Και επειδή υπήρξα μαχήτρια θα συνεχίζω να στηρίζω την ομάδα μου σαν τηλεθεάτρια πλέον μέχρι το τέλος»!!

έλενα λιλιοπούλου ινσταγκραμ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις