Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηρωίνη μίξερ: Απίστευτες σε φαντασία κρυψώνες ναρκωτικών
ΕΛΛΑΔΑ

Ηρωίνη μίξερ: Απίστευτες σε φαντασία κρυψώνες ναρκωτικών

Ηρωίνη μίξερ: Μέσα στην ηλεκτρική συσκευή που χρησιμοποιείται από τις νοικοκυρές έκρυβε για διακίνηση 74 γραμμάρια «λευκού θανάτου»

Μετά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, στο εσωτερικό των οποίων έκρυβαν 110 γραμμάρια ηρωίνης, έρχεται στο φως και νέα ευφάνταστη κρύπτη του «λευκού θανάτου». Αυτή τη φορά, αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών βρήκαν σημαντική ποσότητα του φονικού ναρκωτικού μέσα σε… μίξερ, από αυτά, με τα οποία  οι νοικοκυρές κάνουν πολλές εργασίες κουζίνας. Και αυτή την επιχείρηση έδωσε σε βίντεο η Αστυνομία. Ένας αστυνομικός αποσυνδέει τα κομμάτια του μίξερ και στη βάση βρίσκεται το δεματάκι με την ηρωίνη. Ο κάτοχος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

«Ειδικότερα», αναφέρει η Αστυνομία, «μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και διαπιστώθηκε σε χειραποσκευή που έφερε να έχει ένα ηλεκτρικό μίξερ μέσα στο οποίο είχε κρύψει ποσότητα ηρωίνης βάρους 233,5 γραμμαρίων». Σε έρευνα, που ακολούθησε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 74 γραμμάρια κοκαΐνης, 356,5 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης , 5,9 γραμμάρια κάνναβης, 0,5 γραμμάρια ηρωίνης, 8 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα.

Περιπολικό

Η σύλληψη στην Κέρκυρα

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία στην Κέρκυρα συνέλαβε έναν άνδρα μόλις παρέλαβε από μεταφορική εταιρία ένα δέμα, μέσα στο οποίο υπήρχαν συσκευασμένα, χριστουγεννιάτικα στολίδια. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν τις μπάλες που κοσμούν τα χριστουγεννιάτικά δέντρα, ανακάλυψαν τα ναρκωτικά. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ηρωίνη σε ζυγαριά

Δείτε ακόμη

Πελώνη για σχολεία: Μπορεί να μην ανοίξουν τη Δευτέρα
Νεκρός εντοπίστηκε στις γραμμές τρένου κοντά στη Θήβα
Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρο για τον νεαρό που βούτηξε για τον σταυρό στην Αμάρυνθο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις