Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Επαγγελματικό τρίποντο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Επαγγελματικό τρίποντο

Σούπερ Λιγκ - 15η αγωνιστική: Ο Αρης άνετα 2-0 τον Βόλο που ήταν ωσεί παρών στου Χαριλάου και φάνηκε από ελάχιστα, ως καθόλου!

Σούπερ Λιγκ15η αγωνιστική: Ανετη νίκη, επαγγελματική για τον Αρη. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με το 2-0 επί του Βόλου που ήταν σκιά της καλής ομάδας που κέρδισε τον Ατρόμητο την Κυριακή. Ακόμα κι αν κανείς δεν είδε το ματς και έμαθε μόνο τη στατιστική του ματς, θα καταλάβαινε το νικητή. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αρης είχε πάνω από 15 τελικές και ο Βόλος ούτε καν 5. Και κάπως έτσι το αποτέλεσμα ήρθε μάλλον φυσιολογικά! Αποτέλεσμα που εδραιώνει τον Αρη στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς, ενώ ο Βόλος παρέμεινε 6ος με 19.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά, όχι όμως ότι έβγαλε και… μάτια με την απόδοσή του στα πρώτα 45’. Κάποια σουτ με Γκανέα και Σάσα οι καλές στιγμές του αρχικά. Και το γκολ κάπως έτσι ήρθε από συνδυασμό των δύο. Ειδικότερα στο 18’ όταν ο Γκανέα από αριστερά βρήκε τον αμαρκάριστο συμπαίκτη του Σάσα, που δεν λάθεψε και με σουτ έκανε το 1-0. Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα μία  μεγάλη φάση, πάλι για τον Αρη. Με τον Σίλβα στο 38’ να πλασάρει ελάχιστα άουτ. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης είχε πέντε τελικές, εκ των οποίων στην εστία οι τέσσερις. Τουναντίον, ο Βόλος δεν κατάφερε να βγάλει τελική φάση στα πρώτα 45’ λεπτά.

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη το μοτίβο το ίδιο και μόλις στο 51’ από εξαιρετική πάσα του Ματίγια που διέλυσε την την άμυνα του Βόλου. Ο Σίλβα, όμως, έχασε μοναδικό τετ-α-τετ απέναντι από τον Κλέιμαν. Και ενώ το παιχνίδι έφτανε στο φινάλε του, ο Αρης σπατάλησε και νέα ευκαιρία, με τον Μαντσίνι στην ασίστ και τον Μπερτόλιο  να πλασάρει στο 80’. Η επέμβαση, όμως, του Κλέιμαν ήταν σωτήρια και πέταξε την μπάλα κόρνερ. Ο,τι δεν πέτυχε όμως ως ασίστμαν, το κατάφερε στο 81’ ως εκτελεστής ο Μπερτόγλιο, με όμορφη προσωπική ενέργεια για το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Σάσα 18’, Μπερτόγλιο 81’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου, ΒΟΗΘΟΙ: Μπούξμπαουμ, Δίπλαρης, VAR: Σιδηρόπουλος.

Άρης (Α. Μάντζιος): Μπουσέ – Σάκιτς, Ροζ, Μπελανουάν, Γκάνεα – Σάσα (92’ Τσαγκαλίδης), Ματίγια – Γκάμα (Τζέγκο 73’), Γκαρσία (Μπερτόλιο 73), Σίλβα (88’ Λόπεθ) – Μάνος (Μαντσίνι 73’). 

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν – Φεράρι,  Μήτογλου, Σάντσες, Ντεντάκης – Μπαριέντος, Ριένστρα – Περέα (Μαρτίνεζ 74’), Μπαρτόλο (89’ Γκρίλο),  Μπουένο – Δουβίκας.

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αποκτήσει τον Πινακά
“Ποιος Ρονάλντο, πρώτος σκόρερ εγώ με 1.283”
“Μπαμ” από την άσημη Κορνέγια, απέκλεισε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κύπελλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις