Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Ανάσα για ΟΦΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Ανάσα για ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ - 15η αγωνιστική: Κέρδισε 2-0 την ουραγό Λαμία και πήρε πολύτιμους βαθμούς στη μάχη παραμονής στην κατηγορία

Σούπερ Λιγκ15η αγωνιστική: Ανάσανε ο ΟΦΗ που επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με το “καθαρό” 2-0 επί της Λαμίας στο “Γεντί Κουλέ”.  Οι Κρητικοί δεν είχαν το παραμικρό περιθώριο για νέα εντός έδρας γκέλα και αυτό φάνηκε στην αποφασιστικότητα με την οποια έπαιξαν οι παίκτες του Σϊμου. Ο οποίος, πάντως, δεν βρέθηκε στον πάγκο σε αυτό το ματς, καθώς η σύζυγός του γεννάει και βρέθηκε στην. Αθήνα στο πλευρό της! Σε κάθε περίπτωση οι ‘μελανόλευκοι” ήταν καλύτεροι, είχαν δύο γκολ κι ένα δοκάρι και δίκαια κέρδισαν.

Πιο ορεξάτος από την αρχή ο ΟΦΗ πίεσε τη Λαμία αλλά τη μεγάλη φάση δεν την έκανε. Εφτανε εύκολα ή δύσκολα έξω από την περιοχή του Επασί αλλά η τελική πάσα έλειπε και ο ΟΦΗ δεν έβγαλε τη μεγάλη φάση. Για να ανοίξει το σκορ χρειάστηκε ένα πέναλτι ο γηπεδούχος. Ειδικότερα στο 33’ ο Ζαχαριάδης υπέδειξε ορθά το χέρι του Αντέτζο στο σουτ του Μπαλογιάννη και ο Στάικος στο 34’ ευστόχησε για το 1-0. Μάλιστα στο 39’ ο ΟΦΗ άγγιξε το 2-0, με τον Βούρο ναέ χει δοκάρι από κεφαλιά και το σκορ να παραμένει 1-0.

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη φάση. Απεναντίας, ο ΟΦΗ έφτασε μια ανάσα από το 2-0, οταν ο Στάικος στο 48 έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Σκόνδρα να κόβει σωτήρια πριν το γκολ! Όποτε χρειάστηκε, ο Βάτερμαν σταμάτησε τις προσπάθειες των Φθιωτών να ισοφαρίσουν και το παιχνίδι παρέμενε διεκδικίσημο ως το τέλος. Στο 85’, όμως, ο Βαφέας με γκολ ποίημα στο “”Γ” της εστίας του Επασί καθάρισε το ματς με το τελικό 2-0. 

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Στάικος 34’ πεν., Βαφέας 85’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης, ΒΟΗΘΟΙ: Στεφάνης, Πάγκαλος, VAR: Ευαγγέλου.

ΟΦΗ (Παπαπαναγής-Σίμος): Βάτερμαν, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Βούρος, Ουές, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (66΄Λυμπεράκης), Στάικος (74΄Βαφέας), Στάρτζεον (87΄Τσιλιανίδης), Σαρδινέρο (74΄Γρίβας).

ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας (72΄Βλάχος), Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (72΄Μπιάρνασον), Τιρόνε (46΄Καραμάνος), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Αραμπούλι (86΄Βασιλακάκης).

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αποκτήσει τον Πινακά
“Ποιος Ρονάλντο, πρώτος σκόρερ εγώ με 1.283”
“Μπαμ” από την άσημη Κορνέγια, απέκλεισε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κύπελλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις