Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Διπλό η Μπάρτσα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Διπλό η Μπάρτσα

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Πέρασε ευκολότερα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-3 υπέρ της, από το “Σαν Μαμές” και το εμπόδιο της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Λα Λίγκα – αγωνιστικό«Έβρεξε» γκολ στην χώρα των Βάσκων. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ηττήθηκε 2-3 από την Μπαρτσελονα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν αμέσως το σκορ. Ήταν το 3ο λεπτό, όταν ο Ινάκι Γουίλιαμς έκανε το 1-0. Οι Καταλανοί παρά το αρχικό σοκ μπόρεσαν να αντιδράσουν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 14’ ο Πέδρι έγραψε το 1-1. 

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να πιέζει τα «λιοντάρια» και κυνήγησε ένα γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα πριν από την ανάπαυλα. Ενώ, και οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους. Στο 38’ ο Μέσι πέτυχε το 1-2 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Έτσι, η Μπαρτσελόνα οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ. 

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσαν τους γηπεδούχους και έκαναν αρκετές φάσεις. Μάλιστα, μπόρεσε να αυξήσει κι’ άλλο την διαφορά του σκορ. Ειδικότερα στο 62ο λεπτό, όταν ο Μέσι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε το 1-3 και καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Στην συνέχεια, η Μπαρτσελόνα έριξε την απόδοση της και έπαιξε πιο κλειστά με σκοπό να διατηρήσει το προβάδισμα. Άντεξε στην πίεση και το μόνο που κατάφερε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, ήταν να μειώσει στο  90’ σε 2-3 με τον Μουνιαΐν. Η Μπαρτσελόνα κράτησε το προβάδισμα και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Δείτε ακόμη: 

Θύματα εκπλήξεων στο κύπελλο Ισπανίας Θέλτα και Χετάφε
Ρελάνς Βασιλακόπουλου με Μπάνε στις εκλογές!
Σκόπιμη η εκλογική κωλυσιεργία από την κυβέρνηση λένε στην ΕΠΟ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις