Ισπανία – Κόπα Ντελ Ρέι: Έκπληξη μεγατόνων!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Κόπα Ντελ Ρέι: Έκπληξη μεγατόνων!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ισπανία - Κόπα Ντελ Ρέι: Εκτός κυπέλλου τέθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης, έχασε εκτός έδρας 1-0 από την Κορνέγια, ομάδα τρίτης κατηγορίας

07.01.2021 | 08:00

ΙσπανίαΚόπα Ντελ Ρέι: Η ιστορία… μύριζε από χθες με τους αποκλεισμούς Χετάφε και Θέλτα, αλλά σήμερα …παραβρώμισε. Θύμα τεράστιας έκπληξης στο Κόπα Ντελ Ρέι έπεσε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αποκλείστηκε 1-0 εκτός έδρας από την άσημη Κορνέγια, ομάδα τρίτης κατηγορίας (Σεγούντα Β). Ο Σιμεόνε, βέβαια, είχε κάνει εκτεταμένο ροτέισον, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το παραμικρό. Ούτε η αποβολή του Ρικάρντ Σάντσεθ στο 63’. Αλλωστε από το 7΄ έχανε η “Ατλέτι” και για μία αγωνιστική ώρα δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και να μπει ξανά στο ματς. Σε τελική ανάλυση στην ενδεκάδα έπαιζαν μεταξύ άλλων ονόματα όπως οι Κορέα, Κοντογκμπιά, Ζοάο Φέλίξ, Σαούλ, Βιτόλο και αλλαγή μπήκε ο Σοριάνο.

Πέραν αυτής της τεράστιας πράγματι έκπληξης, άλλο μεγάλο “μπαμ” δεν σημειώθηκε χθες στο κύπελλο Ισπανίας. Τα φαβορί, όπως οι Οσασούνα, Μπέτις, Ελτσε, Λεβάντε επιβεβαιώθηκαν έστω δύσκολα. Οπως και η Γρανάδα που αντιμετώπισε το φάσμα του αποκλεισμού, αλλά στο τελευταίο λεπτό της παράτασης σώθηκε με τέρμα του Μασίς και κέρδισε 2-1 την Κουλτουράλ Λεονέσα!

Ισπανία – Κόπα Ντελ Ρέι: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

Σε κάθε περίπτωση η ολοκλήρωση του προγράμματος της Πέμπτης θα ρίξει τη αυλαία του β’ γύρου. Στην επόμενη φάση του ισπανικού κυπέλλου θα διεκδικήσουν από τις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας η Βαλένθια εκτός έδρας με την Γιελκάνο, η Κάντιθ στην Ποντεβέρδα. Η Εϊμπάρ στην Λα Ρόθας κλαι τέλος η Ουέσκα στο γήπεδο της Αλκογιάνο.

Δείτε ακόμη: 

Θύματα εκπλήξεων στο κύπελλο Ισπανίας Θέλτα και Χετάφε
Ρελάνς Βασιλακόπουλου με Μπάνε στις εκλογές!
Σκόπιμη η εκλογική κωλυσιεργία από την κυβέρνηση λένε στην ΕΠΟ 
Exit mobile version