Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Λιγκ Καπ: Σίτι στον τελικό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Σίτι στον τελικό

Αγγλία - Λιγκ Καπ: Πέρασε με διπλό 2-0 από το “Ολντ Τράφορντ” στο μεγάλο ντέρμπι και θα διεκδικήσει με την Τότεναμ το πρώτο μεγάλο τρόπαιο του 2021

ΑγγλίαΛιγκ Καπ: Εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» νίκησαν 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν νευρικά και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Υπήρχε αρκετή ένταση και οι πάλεψαν για να πάρουν την πρωτοβουλία. 

Η Σίτι ήταν αυτή που φάνηκε να έχει τον πρώτο λόγο, κράτησε μπάλα και προσπάθησε να χτυπήσει τους «κόκκινους διάβολους» στους κενούς χώρους, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Οι φάσεις δεν ήταν πολλές και καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 50’ ο Στόουνς έκανε το 0-1. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει και ανέβασε την απόδοση της. Πίεσε τους φιλοξενούμενους και έκανε φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Στέφεν.  Η Σίτι συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο και έψαξε το γκολ, που θα της σφράγιζε τη νίκη.  Το πέτυχε τελικά στο 83’, όταν ο Φερναντίνιο έκανε το τελικό 0-2. Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τότεναμ.

Δείτε ακόμη: 

Θύματα εκπλήξεων στο κύπελλο Ισπανίας Θέλτα και Χετάφε
Ρελάνς Βασιλακόπουλου με Μπάνε στις εκλογές!
Σκόπιμη η εκλογική κωλυσιεργία από την κυβέρνηση λένε στην ΕΠΟ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις