Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τάνια Ρόμπερτς πέθανε: Μια μέρα μετά την διάψευση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τάνια Ρόμπερτς πέθανε: Μια μέρα μετά την διάψευση

Τάνια Ρόμπερτς πέθανε: Σε θρίλερ εξελίχθηκε η είδηση

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η είδηση του θανάτου της Τάνια Ρόμπερτς. Αρχικά είχε διαρρεύσει πως η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 3/1. Οι φανς της, αλλά και ο καλλιτεχνικός κόσμος έσπευσε να θρηνήσει το όμορφο κορίτσι του James Bond. Την λανθασμένη είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπός της, Μάικ Πίντζελ, με βάση τις πληροφορίες που είχε από τον σύντροφο της ηθοποιού, Λανς Ο’Μπράιαν. Όμως στην πραγματικότητα η Ρόμπερτς νοσηλευόταν ακόμη, σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς όμως, πριν από λίγες ώρες, ο σύντροφός της επιβεβαίωσε τον θάνατό της. Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Cedars- Sinai, σύμφωνα με τους New York Times.

Μυστήριο παραμένει και ο λόγος που η Τάνια Ρόμπερτς αρρώστησε. Οι πληροφορίες λένε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων, έπειτα από μία βόλτα που είχε βγάλει τα σκυλιά της, κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε, χωρίς όμως να ξυπνήσει ποτέ. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο θάνατος της δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό, όπως είπαν κάποιες φήμες. Επίσης, δεν έπασχε από κάποια ασθένεια και οι οικείοι της μαρτυρούν ότι πριν την κατάρρευσή της, ήταν απόλυτα υγιής.

τανια ρομπερτς καστανα μαλλιά

Τάνια Ρόμπερτς: Ποιο ήταν το εμβληματικό κορίτσι του James Bond

Γεννημένη στις 15 Οκτωβρίου του 1955, το πραγματικό όνομα της Tanya Roberts, ήταν Victoria Leigh Blum. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και εμφανίστηκε σε διαφημίσεις. Πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες της δεκαετίας του ’70 αλλά και του ’80 και ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήταν στην ταινία, οι Άγγελοι του Τσάρλι (Charlie’s Angels). Όμως η μεγάλη επιτυχία ήρθε στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ, στην τελευταία του ταινία ως Τζέιμς Μποντ, A view to Kill. Εκεί, ξεχώρισε στον ρόλο της Stacey Sutton, για την ομορφιά της αλλά και το αστείρευτο ταλέντο της. Η Ρόμπερτς, εκτός των άλλων, έχει πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη εμπορική επιτυχία, Sheena, στην οποία υποδύθηκε την θηλυκή βερσιόν του Ταρζάν. Σύμφωνα με το IMDB, ο τελευταίος της quest ρόλος ήταν το 2005, στην αμερικάνικη, τηλεοπτική σειρά Barbershop.

τάνια ρόμπερτς άγγελοι του τσάρλι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις