Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάριος Φραγκούλης – Ρένα Βλαχοπούλου: Η εξομολόγηση για τη θεία του
LIFESTYLE

Μάριος Φραγκούλης – Ρένα Βλαχοπούλου: Η εξομολόγηση για τη θεία του

Μάριος Φραγκούλης - Ρένα Βλαχοπούλου: Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για την θεία του, την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου.

Ο Μάριος Φραγκούλης είναι ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τενόρους με μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δεν απασχολεί συχνά τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όταν το κάνει πάντοτε έχει κάτι σημαντικό να πει. Αυτή τη φορά βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε, μεταξύ άλλων και για την θεία του, την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Η θεία Ρένα αυτό που ήταν στις ταινίες ήταν και στη ζωή της. Ήταν τρομερά ευχάριστος άνθρωπος, έκανε τις γκριμάτσες της, τα αστεία της πάντα. Είχε τρομερή ενέργεια, τρομακτική ενέργεια. Ήμουν μικρός και είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο. Μου είπε “από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά, τα λεφτά θα τα βγάλεις μόνος σου, θα δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου. Σε εμένα θα έχεις τροφή, στέγη και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου”, είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης.

Και συνέχισε: «Ήταν πολύ μεγάλο μάθημα. Το βρήκα λίγο παράξενο και είπα γιατί δεν μου έδωσε δεκάρικο, αλλά υπήρχε λόγος. Ήταν “σφιχτή”, αλλά έτσι όπως τη γνώρισα αργότερα,δηλαδή είχε έρθει και στη δραματική σχολή, όταν ήμουν στο Λονδίνο…Ποτέ δεν με άφησε να βάλω το χέρι στην τσέπη, όταν βγαίναμε έξω να φάμε παρέα πάντα κερνούσε», είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

«Αυτό πιστεύω ότι ήταν και το σωστό. Δηλαδή όταν έχεις ένα νέο παιδί πρέπει να του μάθεις κάποια πράγματα. Στη συγκεκριμένη φάση ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να μάθω εγώ μικρός», κατέληξε ο Μάριος Φραγκούλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις