Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Λιόλιου Ντουμπάι: Πρώτο ποστ μετά την αποκάλυψη της σχέσης με τον Κωστόπουλο
LIFESTYLE

Κατερίνα Λιόλιου Ντουμπάι: Πρώτο ποστ μετά την αποκάλυψη της σχέσης με τον Κωστόπουλο

Κατερίνα Λιόλιου Ντουμπάι: Μέχρι πρότινος κανένας από τους δύο είχε μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους.

Σαν βόμβα έσκασε πριν από μερικές μέρες μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου είναι ζευγάρι. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εκπομπής οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές. Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, οι δυο τους βρέθηκαν στο Ντουμπάι για να υποδεχτούν το νέο χρόνο, κάτι που σχολιάστηκε έντονα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η Κατερίνα Λιόλιου να χορεύει. Μέχρι πρότινος κανένας από τους δύο είχε μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους. Η τραγουδίστρια χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στον Πέτρο Κωστόπουλο έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα κι άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κωστόπουλος, που έφτασε σήμερα Ελλάδα, είχε μιλήσει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ταξίδι του. «Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει. Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία που έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, εκτός από τους σελέμπριτις, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού μπάτζετ ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός! Τον πείραξαν πιο πολύ τα σχόλια που του έλεγαν ότι είναι χρεοκοπημένος και εκείνος πάει διακοπές στο Ντουμπάι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατερίνα Λιόλιου Instagram Κατερίνα Λιόλιου Instagram

Κωστόπουλος: Ο πρώην εκδότης εμφανίστηκε μόνος του στο Ελ. Βενιζέλος

Tην ίδια ώρα, ο Πέτρος Κωστόπουλος, επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα. Ο πρώην εκδότης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν μίλησε για «δολοφονία χαρακτήρων» και τόνισε ότι στο Ντουμπάι πήγε για δουλειά. Μάλιστα είπε ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ για όλα τα σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν για εκείνον.

Ο κ. Κωστόπουλος, επέστρεψε μόνος του στο Ελ. Βενιζέλος.

Επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Με το που έφτασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και πριν βγουν τα αποτελέσματα όλων των επιβατών, πήγε να φύγει από το αεροδρόμιο. Η κίνηση του αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συνεπιβατών του, με αποτέλεσμα να γίνει έντονο επεισόδιο με διαμαρτυρίες και φωνές!

Βίντεο από Tlife

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις