Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αμάρυνθος ατύχημα – Θεοφάνεια: Σοβαρός ο τραυματισμός του 25χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Αμάρυνθος ατύχημα – Θεοφάνεια: Σοβαρός ο τραυματισμός του 25χρονου

Αμάρυνθος ατύχημα - Θεοφάνεια: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 25χρονος άνδρας στην Αμάρυνθο, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει με παρέα φίλων του τον σταυρό.

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 25χρονος από την Αμάρυνθο ο οποίος τραυματίστηκε ανήμερα Θεοφανείων, στην προσπάθειά του να πιάσει με παρέα φίλων του τον Σταυρό τον οποίο έριξαν μόνοι τους στην θάλασσα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών που έφτασαν αμέσως στο σημείο και τον παρέλαβαν, ο νεαρός έχει υποστεί κάταγμα στον αυχένα. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου η διάγνωση των γιατρών μιλούσε για τετραπληγία συνεπεία του κατάγματος.

Ο τραυματισμός του 25χρονου ήταν τόσο σοβαρός που αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Αθήνα και για τον λόγο αυτό στήθηκε μια επιχείρηση για την μεταφορά του από το ΕΚΑΒ της Εύβοιας υπό τον συντονισμό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Αττικής. Στο ΚΑΤ έφτασε στις 15:30 και αμέσως παρελήφθη από εξειδικευμένους γιατρούς και υποβάλλεται σε μια σειρά από εξετάσεις για να εκτιμηθεί ακριβώς η κατάστασή του, η οποία πάντως κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή από τις πρώτες τους εκτιμήσεις.

Ο 25χρονος άνδρας που πήδηξε στο νερό για να πιάσει τον Σταυρό όπως φαίνεται και από το βίντεο του evima.gr χτύπησε σε βράχο. Αμέσως στα παγωμένα νερά βούτηξαν και οι φίλοι του καθώς ο 25χρονος δεν μπορούσε να κολυμπήσει και τον ανέσυραν.

Αγωνία για τον 25χρονο από την Αμάρυνθο – Στο ΚΑΤ με σοβαρό κάταγμα στον αυχένα
Δείτε ακόμη
Στην ταβέρνα «Κρητικός» η Δάφνη Μητσοτάκη -«Καθάριζε πατάτες, δεν σταμάτησε να δουλεύει»
Σαρώνει η Αττική στα κρούσματα, προειδοποιήσεις μετά τους συνωστισμούς
Καρφί από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: “Βγείτε τώρα στις παραλίες και στο Σύνταγμα” (vid)
Εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου: “Είμαστε 82 Μητροπολίτες και χάθηκαν μόνο δύο”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις