Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Εκδρομή στην Τρίπολη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Εκδρομή στην Τρίπολη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 15η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός διέλυσε, διπλό 0-4 τον Αστέρα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ

06.01.2021 | 22:22

Σούπερ Λιγκ15η αγωνιστική: Δεν τον σταματάει κανείς! Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να πάρουν το ν έλεγχο του ρυθμού. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και πήραν τον πρώτο λόγο των κινήσεων. Πίεσαν τους Αρκάδες και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Όμως, η άμυνα των γηπεδούχων είχε στηθεί πολύ σωστά μέσα στο γήπεδο και μπόρεσε να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία της. 

Η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, επηρέασε την γηπεδούχο ομάδα και ο Ολυμπιακός μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Ειδικότερα, στο 35’ ο Σεμέδο έκανε το 0-1, ενώ, έξι λεπτά αργότερα οι νταμπλούχοι 2020 διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Καμαρά. Έτσι, ο Ολυμπιακός οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να απειλήσουν τον Ολυμπιακό. Πίεσαν και έκαναν φάσεις, όμως ήταν άστοχοι καθώς δεν είχαν ούτε μια τελική στην εστία του Σα. Δυσκόλεψε τους «ερυθρόλευκους» στην προσπάθεια τους να αναπτυχθούν και έκλεισαν και ωραία τους χώρους. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να διευρύνει την διαφορά του σκορ. Στο 81’ ο Φορτούνης έκανε το 0-3. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα αύξησαν κι’ άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον Μπρούμα να γράφει το τελικό 0-4. Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη νίκη και διεύρυνε την διαφορά του από τους διώκτες του. 

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Σεμέδο 35’, Καμαρά 41’, Φορτούνης 81’, Μπρούμα 86’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (Τσιφτσής 28′ λ.τρ.), Τασουλής, Καστάνο, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε (Καπίγια 70’), Μπελόκ, Σίτο (Αλί Μπαμπά 46’), Τιλίκα, Κρέσπι (Α. Ριέρα 46’), Λούις Φερνάντεθ (Τζίμας 77’). 

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας (Ρέαμπτσιουκ 85’), Σεμέδο (Σισέ 59’), Μπα, Ραφίνια, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά (Φορτούνης 59’), Μπρούμα, Μασούρας (Ραντζέλοβιτς 76’), Ελ Αραμπί (Σουντανί 85’).

Δείτε ακόμη: 

Θύματα εκπλήξεων στο κύπελλο Ισπανίας Θέλτα και Χετάφε
Ρελάνς Βασιλακόπουλου με Μπάνε στις εκλογές!
Σκόπιμη η εκλογική κωλυσιεργία από την κυβέρνηση λένε στην ΕΠΟ 
Exit mobile version