Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Ανιαρή ισοπαλία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Ανιαρή ισοπαλία

Σούπερ Λιγκ - 15η αγωνιστική: ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα κόλλησαν στο 0-0 σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που ήδη έχει ξεχαστεί

Σούπερ Λιγκ15η αγωνιστική: Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του «Αλκαζάρ». ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά κινητικές στο ξεκίνημα και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο. Οι «βυσσινί» έκαναν μερικές φάσεις στην αρχή, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν.

Ο ΠΑΣ πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει τους γηπεδούχους, ώστε να μπορέσει να πάρει το προβάδισμα. Γύρισε υπομονετικά την μπάλα και έψαξε να χτυπήσει στα κενά της άμυνας των αντιπάλων του. Μάλιστα, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει πριν την ανάπαυλα και έτσι οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Άνοστη σούπα

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι απέκτησε ένα πολύ αργό ρυθμό με ελάχιστες φάσεις. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο αμυντικά και επικεντρώθηκαν στο να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Προσπάθησαν κυρίως να απειλήσουν μέσω βαθιών μπαλιών, χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν τους δύο κίπερ. Οι δύο άμυνες «εξουδετέρωσαν» εύκολα τις σέντρες των αντιπάλων τους και διατήρησαν ανέπαφες τις εστίες τους.  Οι δύο ομάδες ουσιαστικά «κοίμισαν» η μία την άλλη και το παιχνίδι έληξε χωρίς κάποιο τέρμα. Έτσι, συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Μωυσιάδης (Γρεβενών), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (Τρούγιτς 53’), Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ Στελιάνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας ( Γλυνός 69’), Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος (Νούνιτς 77’), Νικολιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πέερσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σιόντης, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (Λιάσος 86’), Ελευθεριάδης (Νάουμετς 77’), Παμλίδης (Λώλης 77’), Κριζμάν (Παντελάκης 92’).

Δείτε ακόμη: 

Θύματα εκπλήξεων στο κύπελλο Ισπανίας Θέλτα και Χετάφε
Ρελάνς Βασιλακόπουλου με Μπάνε στις εκλογές!
Σκόπιμη η εκλογική κωλυσιεργία από την κυβέρνηση λένε στην ΕΠΟ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις