Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: “Φάπες” για το Μιλάνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: “Φάπες” για το Μιλάνο

Serie A - αγωνιστικό: Η Μίλαν έχασε για πρώτη φορά φέτος, 1-3 στο “Σαν Σίρο” από τη Γιουβέντους - Ήττα και για την Ιντερ, 2-1 στην Γένοβα από τη Σαμπντόρια

Serie A – αγωνιστικό«Άλωσε» το Μιλάνο η Γιουβέντους! Οι «μπιανκονέρι» νίκησαν 3-1 στο «Σαν Σίρο» τη Μίλαν και την ανάγκασαν στην πρώτη φετινή της ήττα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και τελικά το πέτυχαν. Στο 18’ ο Κιέζα έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ισορροπήσουν την εικόνα του παιχνιδιού και πίεσαν την Γιουβέντους. Έκαναν αρκετές φάσεις και μπόρεσαν να ισοφαρίσουν σε κομβικό σημείο. Στο 41’ ο Καλάμπρια έγραψε το 1-1. 

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περάσουν εκ νέου μπροστά στο σκορ. Στο 62’ ο Κιέζα με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-2. Η Μίλαν προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε την Γιουβέντους. Έκανε φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι’ άλλο τον δείκτη του σκορ. Στο 76’ ο ΜακΚένι έκανε το 1-3. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παλεύουν, όμως δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα. Η Γιουβέντους πήρε μία μεγάλη νίκη και μείωσε την διαφορά της από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Serie A – αγωνιστικό: Ηττα και για την Ιντερ

Φρένο για την Ίντερ στην Γένοβα. Η Ίντερ ηττήθηκε 2-1 από την Σαμπντόρια στο «Λουίτζι Φερράρι». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Οι «νερατζούρι» είχαν τον πρώτο λόγο και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ. Στο 13’ ο Οντέρο απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Σάντσεζ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 23’ ο Καντρέβα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0. Ενώ, λίγο αργότερα κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 38’ ο Μπαλντέ έκανε το 2-0. 

Στο β’ μέρος, η Ίντερ ανέβασε την απόδοση της και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσε τους γηπεδούχους και κατάφερε να μειώσει. Στο 65’ ο Ντε Φράι έκανε το 2-1. Οι «νερατζούρι» έκλεισαν στα καρέ της την Σαμπντόρια και «βομβάρδισαν» την εστία του Οντέρο με σουτ.  Οι Γενοβέζοι άντεξαν έως το τέλος, ενώ έκαναν και εκείνοι φάσεις. Έτσι, πήραν ένα σημαντικό τρίποντο. 

Serie A – αγωνιστικό: Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Νάπολι ηττήθηκε 1-2 από την Σπέτσια (Πετάνια 58’ – Ενζόλα 68’(πεν), Πομπέγκα 81’). Η Λάτσιο επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα (Καϊσέδο 6’, Ιμόμπιλε 75’ – Βλάχοβιτς 88’ (πεν)).Η Κροτόνε ηττήθηκε 1-3 από την Ρόμα (Γκόλεμιτς 71’ – Μαγιοράλ 8’,29’, Μικιταριάν 35’ (πεν)). Η Αταλάντα νίκησε 3-0 την Πάρμα (Μουριέλ 15’, Ζαπάτα 49’, Γκόσενς 61’).  Η Σασσουόλο επικράτησε 2-1 της Τζένοα (Μπόγκα 52’, Ρασπαντόρι 83’ – Σομουρόντοφ 64’). Η Μπολόνια έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Ουντινέζε (Τομιγιάσου 19’, Σβάνμπεργκ 40’ – Περέιρα 34’, Αρσλάν 92’). Η Κάλιαρι ηττήθηκε 1-2 από την Μπενεβέντο (Ζοάο Πέδρο 20’ – Σάου 41’, Τουία 44’). Ενώ, η Τορίνο έμεινε ισόπαλη στο 1-1 από την Βερόνα (Μπρέμερ 84’ – Ντιμάρκο 67’).

Δείτε ακόμη: 

Θύματα εκπλήξεων στο κύπελλο Ισπανίας Θέλτα και Χετάφε
Ρελάνς Βασιλακόπουλου με Μπάνε στις εκλογές!
Σκόπιμη η εκλογική κωλυσιεργία από την κυβέρνηση λένε στην ΕΠΟ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις