Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Λιγκ Καπ: Τελικό η Τότεναμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Τελικό η Τότεναμ

Αγγλία - Λιγκ Καπ: Τα “Σπιρούνια” κέρδισαν 2-0 την Μπρέντφορντ και θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς με το νικητή του Μάντσεστερ vs Μάντσεστερ

ΑγγλίαΛιγκ Καπ: Μια σημαντική νίκη-πρόκριση πέτυχε η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» επικράτησαν 2-0 της Μπρέντφορντ και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ και αύριο θα μάθουν τον αντίπαλο τους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Πίεσαν τους φιλοξενούμενους και έκαναν φάσεις. Μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 12’ με τον Σισσοκό που έκανε το 1-0. 

Στην συνέχεια, η Μπρέντφορντ προσπάθησε να αντιδράσει και ανέβασε την απόδοση της. Προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Γιορίς, όμως η άμυνα των γηπεδούχων ήταν πολύ καλά οργανωμένη και δεν επέστρεψε στους φιλοξενούμενους να γίνουν επικίνδυνοι. Η Τότεναμ δεν ήταν τόσο επικίνδυνη επιθετικά, όμως διατήρησε εύκολα το προβάδισμα της και έτσι οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Brentford players speaking each other

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, η Μπρέντφορντ μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις. Απείλησαν την εστία του Γιορίς και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει. Όμως, το γκολ του Τόνεϊ στο 66’, ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από έλεγχο στο VAR. Η Τότεναμ «ξύπνησε» και κατάφερε να απαντήσει αμέσως. Στο 70’ ο Σον έκανε το 2-0 . Η Μπρέντφορντ συνέχισε να πιέζει, χωρίς ιδαίτερη επιτυχία. Ενώ, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες, χάρη στην αποβολή Ντασίλβα στο 84’. Έτσι, τα «σπιρούνια» πήραν την πρόκριση και ο Μουρίνιο έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο τρίτος προπονητής στην ιστορία, που πάει στον τελικό του Λιγκ Καπ με τρεις διαφορετικές ομάδες.

Δείτε ακόμη: 

Έχασε η Λίβερπουλ 1-0 από τη Σαουθάμπτον
Ισοπαλία 1-1 για Βαλένθια και Κάντιθ
Η Λαμία 2-0 τον Άρη με γκολάρα από ψαλιδάκι Αραμπούλι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις