Αγγλία – Λιγκ Καπ: Κράμερ εναντίον Κράμερ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Κράμερ εναντίον Κράμερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αγγλία - Λιγκ Καπ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μλαντσεστερ Σίτι στο “Ολντ Τράφορντ” με διακύβευμα μια θέση στον τελικό!

06.01.2021 | 14:17

ΑγγλίαΛιγκ Καπ: Ντέρμπι του Μάντσεστερ για ένα εισιτήριο στον τελικό του Λιγκ Καπ. Η Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Σίτι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έρχονται από την νίκη με 2-1 κόντρα στην Άστον Βίλα. Έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Ήταν καλά διαβασμένοι και πήραν μια σημαντική νίκη. Έτσι, έφτασαν την Λίβερπουλ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παρέμειναν για 10ο διαδοχικό παιχνίδι αήττητοι. 

Απόψε, ο Σόλσκιερ και οι παίκτες του έρχονται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι και θα κυνηγήσουν μία νίκη, που θα τους φέρει στον τελικό της διοργάνωσης μετά από ένα διάστημα τεσσάρων ετών. Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμος ο Καβάνι, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Λίντελοφ και Φαν ντε Μπέεκ.

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Η Σίτι 

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Τσέλσι. Παρά τις αρκετές απουσίες στο ρόστερ της, έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Μπήκε δυνατά και «καθάρισε» το ματς στο πρώτο μισό. Ανάλογη ήταν και η εικόνα της στο β’ μέρος και θα μπορούσε να είχε διευρύνει τη νίκη της. Έτσι, έμεινε αήττητη για 8ο σερί παιχνίδι. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη κόντρα στην μεγάλη της αντίπαλο και να κλείσει μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Δεν υπολογίζονται οι Έντερσον, Γουόκερ, Ζεσούς, Γκαρθία, Τόρες, Λαπόρτ και Άκε.

Δείτε ακόμη: 

Θύματα εκπλήξεων στο κύπελλο Ισπανίας Θέλτα και Χετάφε
Ρελάνς Βασιλακόπουλου με Μπάνε στις εκλογές!
Σκόπιμη η εκλογική κωλυσιεργία από την κυβέρνηση λένε στην ΕΠΟ 
Exit mobile version