Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ελένη Ράντου κόρη: « Έχει φύγει από το σπίτι, αλλά χαίρομαι που πατάει στα πόδια της»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ελένη Ράντου κόρη: « Έχει φύγει από το σπίτι, αλλά χαίρομαι που πατάει στα πόδια της»

Ελένη Ράντου κόρη: Στην εκπομπή της Δανάη Μπάρκα βρέθηκε σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός και μίλησε για το θέατρο, την κόρη της και τον σύζυγό της.

Η Ελένη Ράντου σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!». Ήταν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης  και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέατρο, τις δουλειές που έχει κάνει, τον ρόλο της ως μητέρα και τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Αναφέρθηκε και στο νέο σίριαλ στην ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις», στο οποίο θα είναι πρωταγωνίστρια. Η Ελένη Ράντου είναι πολύ αγαπητή τόσο από τους άντρες, όσο και από τις γυναίκες, όπως της είπε και ο Άκης Καβατζίκης. Η ίδια σχολίασε ότι: «Αγαπάω πολύ τις γυναίκες και γι’ αυτό με αγαπούν. Νομίζω ότι υπάρχει αίσθηση ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Είμαι φαν των γυναικών, τις αγαπάω».

Για τον γάμο της είπε ότι: «Υπήρχε πίεση οικογενειακή σε εμένα. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν ότι όταν ζούσαμε με το Βασίλη η μητέρα μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο με κλάματα, ότι παίρνει πίκρα. Κάποια στιγμή έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: ‘Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ’;”

Ελένη Ράντου: Η σχέση με την κόρη της

Η ηθοποιός μίλησε και για την σχέση που έχει με την κόρη της: «Ως μαμά είμαι άλλη γενιά από τη μαμά μου. Το πώς μεγαλώνει ένα παιδί έχει σχέση και με το τι του δίνει η κοινωνία. Πιστεύω ότι με την κόρη μου έχει στρωθεί ένας δρόμος για να ζήσει σε καλύτερες συνθήκες. Αλλά πάντα θα ζούμε σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία».

Είναι μια προστατευτική μαμά όπως είπε. Ανέφερε μάλιστα πως αντέδρασε όταν πήγε η κόρη της, πενταήμερη στο Λονδίνο: «Ταλαιπώρησα και την κόρη μου με την υπερπροστασία μου. Αλλά με έβαζε στη θέση μου. Γενικά δεν είμαι καλή με τα όρια, όταν αγαπάω και ενδιαφέρομαι. Το χειρότερο που έχω κάνει στην κόρη μου ήταν που πήγε πενταήμερη στο Λονδίνο με το σχολείο της. Πήγα κι εγώ. Ήμουν πέντε μέρες σε ένα ξενοδοχείο και της είχα πει “ό,τι χρειαστεί με παίρνεις”. Έχω υλικό για τις μαμάδες της νέας σειράς… Τώρα η κόρη μου έχει φύγει από το σπίτι, αλλά τη χαίρομαι που πατάει στα πόδια της και κάνει πράγματα που την ολοκληρώνουν. Για εμένα αν γινόταν να μένουμε και στο ίδιο δωμάτιο θα ήταν μεγάλη ευτυχία. Ο Βασίλης είναι λίγο πιο συγκρατημένος από εμένα. Αλλά νομίζω ότι τσιμπήθηκε και αυτός άσχημα που άδειασε το σπίτι. Ένα παιδί φέρνει ζωή και τώρα είμαστε δυο μπακούρια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις