Έξαψη Μέγκα Επεισόδιο 1: Νίκη στο δυναμικό κοινό

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έξαψη Μέγκα Επεισόδιο 1: Νίκη στο δυναμικό κοινό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: avrampakourou

Έξαψη Μέγκα Επεισόδιο 1: Το πρώτο επεισόδιο κέρδισε το δυναμικό κοινό

05.01.2021 | 17:59

H νέα σειρά του Μέγκα με τίτλο “Έξαψη“, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα που μας πέρασε στις 21:00. Η αλήθεια είναι πως φάνηκε ότι θα έχει απήχηση, καθώς ξεκινάει με τις ευνοϊκότερες συνθήκες. Με πρωταγωνιστές όπως ο Τάσος Νούσιας, η Αναστασία Παντούση, η Ιωάννα Παππά και η Γιούλικα Σκαφίδα, φαίνεται ότι η επιτυχία είναι εγγυημένη. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται και ένα πολύ καλό σενάριο αλλά και μία έμπειρη σκηνοθεσία. Με σεναριογράφο λοιπόν την Τίνα Καμπίτση και σκηνοθέτη τον Βασίλη Τσελεμέγκο, είναι εμφανές ότι η “Έξαψη” θα είχε απήχηση, καθώς πληρεί όλες τις προδιαγραφές μίας επιτυχημένης σειράς.

Πρόκειται για ένα δυνατό ερωτικό δράμα με αστυνομικά στοιχεία. Κυριαρχεί το μυστήριο, αλλά και οι ασυνήθιστες συνθήκες στις οποίες οι πρωταγωνιστές καλούνται να δράσουν και να ξεφύγουν από τα δεσμά της συμβιβαστικής ζωής που ζουν. Ο έρωτας δεσπόζει, βγάζοντας τους από τα όριά τους, δοκιμάζοντάς του και παράλληλα, βάζοντάς τους σε πειρασμό. Δικαιολογημένος λοιπόν, ο τίτλος έξαψη. Πέρα όμως από την “έξαψη” του σεναρίου, το πρώτο επεισόδιο φάνηκε πως προκάλεσε έξαψη και στην περιέργεια των τηλεθεατών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του τηλεοπτικού σταθμού Μέγκα.

Έξαψη: Το πρώτο επεισόδιο, κέρδισε το δυναμικό κοινό

Από το πρώτο επεισόδιο, το δυναμικό κοινό στράφηκε στην “Έξαψη” για τη βραδινή του ψυχαγωγία. Συγκεκριμένα, το Μέγκα έλαβε για τη νέα σειρά του 15,4%. Περιληπτικά, τι συνέβη στο 1ο επεισόδιο: Αύγουστος, Ναύπλιο. Ο Αλέξανδρος, η Εβίτα και τα παιδιά έρχονται για διακοπές. Ο Κωστής επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας. Η πρώτη συνάντηση της Κλαίρης και του Αλέξανδρου μοιάζει με κοσμική σύγκρουση. Το σώμα της γνωστής δημοσιογράφου Βίκυς Βούλγαρη βρίσκεται χτυπημένο και εγκαταλελειμμένο. Τι συνδέει πρόσωπα και γεγονότα, εκτός από την καλοκαιρινή… έξαψη;

H “Έξαψη” προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00. Δεν μένει παρά να δούμε αν στο μέλλον θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και θα καθηλώσει το κοινό στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Exit mobile version