Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 υποψήφια προς αποχώρηση 4/1: Η ήττα έφερε νέες εντάσεις – Ποιος βγήκε στον…τάκο
LIFESTYLE

Survivor 4 υποψήφια προς αποχώρηση 4/1: Η ήττα έφερε νέες εντάσεις – Ποιος βγήκε στον…τάκο

Survivor 4 υποψήφια προς αποχώρηση 4/1: Νέα ήττα γνώρισαν οι Διάσημοι στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας

Αγώνισμα ασυλίας είχε το επεισόδιο της Δευτέρας (4/1) του Survivor 4. Οι «Διάσημοι» γνώρισαν νέα βαριά ήττα με 10- 5 από τους «Μαχητές» και στο συμβούλιο που ακολούθησε του αγωνίσματος κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Ο χθεσινός στίβος μάχης ήταν υδάτινος, ενώ περιλάμβανε και στόχο. Ο Αλέξης νίκησε το Νίκο για το 1-0 των «Διάσημων», ωστόσο η χαρά δεν κράτησε πολύ, με τους «Μαχητές» να κάνουν την αντεπίθεσή του και να προηγούνται με 6-4, με την Κάτια Ταραμπάνκο να μην μπορεί να νικήσει την Μαριπόσα για να μειώσει. Την τελική νίκη στη μπλε ομάδα την έδωσε η Ασημίνα κόντρα στην Αγγελική για το 10-5 .

Στην ομάδα των «Διάσημων» επικρατεί απογοήτευση και όταν γύρισαν στην παραλία τους ο Αλέξης είχε μια κουβέντα με την Αγγελική για την ήττα, με τη 45χρονη ηθοποιό να παραδέχθηκε μεν την ανωτερότητα του αντιπάλου τους, αλλά να επιπλήττει τον συμπαίκτης της για την έντονη αντίδραση. Από την πλευρά του ο 34χρονο ηθοποιός ζήτησε να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια και να προπονηθούν περισσότερο.

Το ρύζι έφερε εντάσεις

Στο μεταξύ νωρίτερα, πριν την ήττα, στην ομάδα των «Διάσημων» είχε προηγηθεί ένταση για δυο κουταλιές ρύζι που έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Γιώργο Κοψιδά, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Αλέξη Παππά, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του. Η κόντρα για το ρύζι συνεχίστηκε και στο συμβούλιο με τον Κοψιδά να ζητάει συγγνώμη και να δεσμεύεται ότι δεν θα το επαναλάβει.

Υποψήφιος για αποχώρηση

Όσον αφορά στην ψηφοφορία, στον… τάκο βγήκε η Αγγελική Λάμπρη. Η 45χρονη ηθοποιός ψηφίστηκε από πέντε συμπαίκτες της, εξαιτίας της παρουσίας της στον στίβο μάχης. Η ίδια από την πλευρά της είπε πως περίμενε το αποτέλεσμα και πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις