Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον αγώνα
LIFESTYLE

Survivor 4 spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον αγώνα

Survivor 4 spoiler: Η γκρίνια συνεχίζεται στην ομάδα των Διασήμων. Θα τα καταφέρουν στον αποψινό αγώνα ασυλίας;

Στο χθεσινό επεισόδιο, της Δευτέρας (4/1), στο Survivor παρακολουθήσαμε τον αγώνα ασυλίας, μεταξύ των δύο αντίπαλων ομάδων. Νικητές ήταν οι Μαχητές, κάνοντας το σκορ 10-5, υπέρ τους. Όπως ήταν φυσικό οι Διάσημοι έπρεπε να προχωρήσουν σε ψηφοφορία για να προτείνουν κάποιον παίκτη για αποχώρηση, στο  συμβούλιο του νησιού. Υποψήφια για αποχώρηση, είναι τελικά η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, αφού πήρε τις πιο πολλές ψήφους. Κοντά της όμως σε ψήφους βρέθηκαν ο Κοψιδάς και ο Καλίδης. Το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι καθόλου ευχάριστο και επικρατεί η γκρίνια και τα νεύρα, μετα από το σερί που έχουν σημειώσει στις νίκες.  Από την άλλη οι Μαχητές απολαμβάνουν τόσο τα έπαθλα φαγητού, όσο και τις νίκες στους αγώνες ασυλίας, χωρίς να έχει μειωθεί η δυναμική τους καθόλου, μέχρι στιγμής.

Οι Διάσημοι είχαν μετά τον αγώνα συζήτηση στην παραλία τους, σχετικά με το παιχνίδι. Ο Αλέξης Παππάς μετά το τέλος του παιχνιδιού εκνευρίστηκε πάρα πολύ, ενώ η Αγγελική Λάμπρη, του είπε να είναι πιο ψύχραιμος, επειδή ήταν και η αντίπαλη ομάδα μπροστά και τους έβλεπε. Ο Παππάς δήλωσε στην κάμερα: «Όταν χάσαμε ολοκληρωτικά, η Ελευθερία προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να πει ότι δεν μας ευνόησε η τύχη, κατά μια έννοια. Και μου βγήκε μια αιφνιδιαστική, έτσι φωνή λίγο παραπάνω, του τύπου, πάλι στην τύχη θα τα ρίξουμε; Αυτό που χρειαζόμαστε είναι πράξεις, και τίποτα παραπάνω».

Survivor 4 spoiler: Το αποψινό trailer

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο παιχνίδι επιβίωσης. Θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα που έχουμε δει μέχρι τώρα. Δεν θα χρειάζεται αντοχή ή ταχύτητα. Οι αντίπαλοι παίκτες θα αναμετρηθούν έχοντας τα μάτια τους τελείως κλειστά, με μαντήλι, σε ένα αγώνα πάλης στην ξηρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ομάδα των Διασήμων κάνει ένα δυναμικό come back, στις νίκες! Είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν άλλον παίκτη. Θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την αποψινή κρίσιμη ασυλία. Ο δεύτερος παίκτης που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι από τους Μαχητές.

Παραμένουν τα προβλήματα περί ομαδικότητας στους Διασήμους. Ο Τριαντάφυλλος δηλώνει στην κάμερα πως κάποιοι ίσως  ζηλεύουν τους δυνατούς παίκτες.  Και η Κάτια με την σειρά της, εκνευρισμένη όπως δείχνει, λέει ότι πιο πολύ κλίκες και πηγαδάκια έχουν, παρά ομάδα. Πολλοί έχουν απογοητευτεί πραγματικά από τους συμπαίκτες τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις