Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέτρος Φιλιππίδης Χατζηνικολάου: Ο γιος του, το θέατρο, ο Θηβαίος
LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης Χατζηνικολάου: Ο γιος του, το θέατρο, ο Θηβαίος

Πέτρος Φιλιππίδης Χατζηνικολάου: Μίλησε για το θέατρο, τον γιό του και τον Γιάννη Μπέγζο

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, βρέθηκε χθες 4/1 “Ενώπιος ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου. Ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής για το 2021, κάνοντας “ποδαρικό” στο τηλεοπτικό πλατό. Η συνέντευξη που έδωσε προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό αλλά και συγκίνηση. Πρόκειται για μία ειλικρινή συναισθηματική εξομολόγηση, εφ’όλης της ύλης. Ανάμεσα στα θέματα για τα οποία μίλησε είναι το θέατρο, ο γιος του και η σχέση του με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δεν δίστασε όμως και να συγκινηθεί μπροστά στις κάμερες με τα λόγια του Χρήστου Θηβαίου, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά στην κάμερα και μίλησε για τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό. Tέλος, αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο.

Πέτρος Φιλιππίδης στον Χατζηνικολάου: Τα μίντια αρχικά με συμπαθούσαν

Όπως ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης δήλωσε χθες στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για το γεγονός ότι τα Media τον βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον Γιάννη Μπέγζο: «Τα media αρχικά με συμπαθούσαν πολύ. Τη μια ημέρα σε έχουν Θεό και την άλλη λένε “γιατί το έκανε αυτό;”. Λέγεται και κάτι άλλο, όταν λέει κάτι ο Γιάννης Μπέζος, εγώ μπορεί να μην συμμετέχω, αλλά μπαίνω και εγώ μέσα. Είπανε αυτό… Τρώω και εγώ λίγο ξύλο». Συνέχισε με μία αναφορά στη δήλωσή του ότι είναι καλός ηθοποιός: «Υπάρχει μία νέα οπτική στα πράγματα που λέει δεν πρέπει να μιλάς για τον εαυτό σου περί ευγένειας. Δεν θεωρώ κακό να λέει κάποιος ότι κάνει καλά την δουλειά του. Φτάνει να το αποδεικνύει».

πέτρος φιλιππίδης ναταλία τσαλίκη γιάννης μπέγζος πρεμιέρα

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και η σχέση τους

Επίσης, δεν δίστασε να μιλήσει για τον γιο του και το γεγονός ότι ακολουθεί το επάγγελμά του . Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρονών. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες».

Τα λόγια του Χρήστου Θηβαίου και η συγκίνηση

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησαν διάφοροι φίλοι του.Όμως ανάμεσά τους ξεχώρισαν τα λόγια του Χρήστου Θηβαίου, καθώς συγκίνησε τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έκανε να δακρύσει. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι μεγάλος δάσκαλος ο Πέτρος και τον θαυμάζω. Δεν είναι κωμικός ηθοποιός, είναι κωδικός ηθοποιός. Μου μεταφέρει την τέχνη του και μου την κάνει ανεξίτηλη. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή τον ενθυμούμαι. Έχω μέσα μου τον Καβάφη και τον Καββαδία γιατί ενθυμούμαι τον παιδικό μου φίλο. Πίσω και κάτω από τα φώτα μου διδάσκει τη σκηνή, να εξασκώ την τέχνη μου, τη φωνή μου. Του χρωστάω όλα αυτά. Στο μεταξύ, ο Πέτρος κατάφερε να τραγουδάει καλά. Αυτή είναι η πιο σημαντική ερμηνευτική στιγμή μου πάνω στη σκηνή». Έπειτα του αφιέρωσε στην κιθάρα και του τραγούδησε την πασίγνωστη επιτυχία του “Πόσο πολύ σ’ αγάπησα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις