Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ – Μπάιντεν: Πώς σκοπεύει να κερδίσει χρήμα από την ορκωμοσία του
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ – Μπάιντεν: Πώς σκοπεύει να κερδίσει χρήμα από την ορκωμοσία του

Τραμπ - Μπάιντεν: Εν αναμονή της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ ο Ντόναλτ Τραμπ ετοιμάζεται να βγάλει επιπλέον χρήματα.

Αδιαμφισβήτητα ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν ήταν από τα πρόσωπα που απασχόλησαν τη διεθνή σκηνή περισσότερα απ’ όλα. Οι αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου μόνο ήρεμες δεν ήταν καθώς ξέσπασαν σε πολλές πολιτείες επεισόδια, ο Τραμπ μιλούσε συνεχώς για νοθεία και το κλίμα ήταν οξυμένο για ένα μεγάλο διάστημα. Συν ότι η διαφορά στην αρχή ήταν μικρή, μαζί με τις προσφυγές που έκανε ο απερχόμενος πρόεδρος σε πολιτείες ”κλειδιά” έκαναν τους πάντες να στρέψουν τα βλέμματά τους εκεί. Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Τζο Μπάιντεν. Ο Ντόναλντ Τραμπ φυσικά δεν αποδέχτηκε ποτέ την ήττα του και μέχρι σήμερα μιλάει για νοθεία.

Εν αναμονή της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να βγάλει επιπλέον χρήματα. Και αυτό γιατί το ξενοδοχείο του στην Ουάσινγκτον ανεβάζει στα ύψη τις τιμές τις μέρες της ορκωμοσίας Μπάιντεν, που θα μαζευτεί κόσμος για να την παρακολουθήσει.

Το ξενοδοχείο του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον D.C. χρεώνει 2.000 δολάρια τη βραδιά για ένα δωμάτιο την ημέρα της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν -πέντε φορές πάνω από την τιμή μιας τυπικής βραδιάς τον Ιανουάριο  εξαργυρώνοντας την τοποθεσία του ξενοδοχείου στην Λεωφόρο Πενσιλβένια.

Ένα δωμάτιο στο «Trump International Hotel», ιδιοκτησίας του απερχόμενου προέδρου Τραμπ, στην Λεωφόρο Πενσιλβένια της Ουάσινγκτον, D.C. μια συνηθισμένη νύχτα του Ιανουαρίου κοστίζει περίπου 400 δολάρια. Τη βραδιά όμως της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου Τζο Μπάιντεν, 20 Ιανουαρίου και την προηγούμενη, η κράτηση για το ίδιο δωμάτιο κοστίζει πάνω από 2.000 δολάρια, όπως προκύπτει από τον τιμοκατάλογο του ξενοδοχείου. Και για τις 18 και 21 Ιανουαρίου κοστίζει περισσότερο από 1.000 δολάρια τη βραδιά.

ομοίωμα του Τραμπ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις