Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο – κλήρωση: Σήμερα με δύο σενάρια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο – κλήρωση: Σήμερα με δύο σενάρια

Κύπελλο - κλήρωση: Στο “Πάρκο Γουδή” η κλήρωση απόψε με δύο πιθανούς τρόπους διεξαγωγής, ανάλογα με το αν μπουν στο θεσμό και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2

Κύπελλοκλήρωση: Σήμερα θα γίνει η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδος (13:00). Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την ώρα της αποψινής κλήρωσης, όμως, υπάρχει ακόμα ένα ερωτηματικό σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του. Πιο συγκεκριμένα, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν στο κύπελλο θα συμμετέχουν ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2.  Παράλληλα, επισήμανε ότι η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου και δημοσιογράφων ελέω κορωνοϊού. Ενώ, ενημέρωσε πως η κλήρωση του κυπέλλου θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η κλήρωση της επόμενη φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Τρίτη 05.01.2021 και ώρα 13.30 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19. Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ www.epo.gr, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ». 

Κύπελλο – κλήρωση: Τα σενάρια

Πάμε όμως να δούμε, πως θα διεξαχθεί το κύπελλο ανάλογα με το αν θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Σε περίπτωση που οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 αγωνιστούν στο κύπελλο, τότε:
• 1η ΦΑΣΗ: Θα αγωνιστούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, οι οποίες την σεζόν 2019-20 κατέλαβαν τις θέσεις 7-14. Ενώ, οι αγώνες θα είναι μονοί.
• 2η ΦΑΣΗ: Θα συμμετέχουν οι ομάδες που προκρίθηκαν από την 1η φάση, αλλά και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, που τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν. Ενώ, οι αγώνες θα γίνουν διπλοί.
• 3η ΦΑΣΗ: Θα διεξαχθεί με τον τρόπο που διεξάγεται τώρα η 7η φάση.
• 4η ΦΑΣΗ: Θα διεξαχθεί με τον τρόπο που διεξάγεται τώρα η 8η φάση.
• ΤΕΛΙΚΟΣ

Στην περίπτωση που δεν θα συμμετέχουν τελικά οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, τότε ο τρόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης θα είναι ο εξής:
• 1η ΦΑΣΗ: Θα αγωνιστούν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, με την διαφορά ότι θα γίνουν διπλοί αγώνες. Ενώ, δύο θα περάσουν στην επόμενη φάση με τυχαία κλήρωση.
• 2η ΦΑΣΗ: Θα συμμετέχουν οι 6 ομάδες που προκρίθηκαν και οι δύο ομάδες που πέρασαν μέσω της κλήρωσης. Ενώ, θα διεξαχθεί με τον τρόπο που διεξάγεται τώρα η 7η φάση.
• 3η ΦΑΣΗ: Θα διεξαχθεί με τον τρόπο που διεξάγεται τώρα η 8η φάση.
• ΤΕΛΙΚΟΣ

Δείτε ακόμη:

Ο Βόλος 1-0 τον Ατρόμητο, πέρασε στην πρώτη εξάδα
Τέλος ο Βόβορας από τον μπασκετικό ΠΑΟ, Μανωλόπουλος, Δέδας πρώτοι υποψήφιοι
Με Σάουθαμπτον εκτός για το +3 από τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις