Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Κύπελλο: Και εγένετο… Λιγκ Καπ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Κύπελλο: Και εγένετο… Λιγκ Καπ!

ΕΠΟ - Κύπελλο: Εκτός τέθηκαν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και ο θεσμός φέτος θα είναι κάτι σαν Λιγκ Καπ - Επικός προγραμματισμός με δύο (2) προκρίσεις άνευ αγώνα!

ΕΠΟΚύπελλο: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Χωρίς της ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, η κληρωτίδα δεν έβγαλε κάποιο ντέρμπι και έτσι οι «μεγάλοι» του πρωταθλήματος θα έχουν βατούς αντιπάλους στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός ήταν και από τους ευνοημένους της κλήρωσης. Το «τριφύλλι» μαζί με την Λαμία του Γιώργου Παράσχου πέρασαν στην επόμενη φάση άνευ αγώνα! 

Γενικά οι “μεγάλοι” του πρωταθλήματος δεν θα «δυσκολευτούν» στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, καθώς η κλήρωση δεν έβγαλε κάποιο ντέρμπι και οι αναμετρήσεις θα είναι βατές. Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο. Η ΑΕΚ θα παίξει με τον Απόλλων Σμύρνης, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην έδρα της. Ενώ, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Λάρισα και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα. 

ΕΠΟ – Κύπελλο: Τα ζευγάρια

Αναλυτικά τα ζευγάρια της κλήρωσης:
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης
ΠΑΟΚ – Λάρισα
Βόλος – ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
Άρης – Αστέρας Τρίπολης
Παναθηναϊκός, Λαμία πέρασαν άνευ αγώνα
*** Τα πρώτα παιχνίδια της πρώτης φάσης θα γίνουν στις 19,20 και 21 Ιανουαρίου. Ενώ, τα επαναληπτικά παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 2,3 και 4 Φεβρουαρίου.

Δείτε ακόμη: 

Έχασε η Λίβερπουλ 1-0 από τη Σαουθάμπτον
Ισοπαλία 1-1 για Βαλένθια και Κάντιθ
Η Λαμία 2-0 τον Άρη με γκολάρα από ψαλιδάκι Αραμπούλι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις