Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Η λίστα Μανόλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Η λίστα Μανόλο

ΑΕΚ - μεταγραφές: Εντοπίστηκαν οι ελλείψεις στο ρόστερ από τον Χιμένεθ και ξεκινάει η κούρσα ενίσχυσης της Ένωσης στο χειμερινό παζάρι

ΑΕΚμεταγραφές: Ετοιμάζεται να κινηθεί για την ενίσχυση του ρόστερ της η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» είδαν τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα μέσα από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Έτσι, ετοιμάζονται να κινηθούν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, που θα καλύψουν τις «τρύπες» της άμυνας της.Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει έναν δεξιό μπακ και έναν κεντρικό αμυντικό, ώστε να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή της «Ένωσης».  

Ήδη ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Παναγιώτη Κονέ έχουν ετοιμάσει μία λίστα, ωστόσο εκτός από τον Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης, δεν έχει γίνει κάποια άλλη κίνηση.Μάλιστα, αυτό που αναφέρεται,, είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει πρόταση 200 χιλιάδων ευρώ για την απόκτηση του δεξιού μπακ των Αρκάδων και ανταλλαγή με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Όμως, ο 29χρονος δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης. Έτσι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν περιπτώσεις δεξιών μπακ από το εξωτερικό.

 

ΑΕΚ – μεταγραφές: Βράνιες ή “Βράνιες”

Όσο αναφορά την περίπτωση του σέντερ μπακ, ο Ισπανός προπονητής της ομάδας θέλει να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής τύπου Όγκνιεν Βράνιες. Ενώ, ιδανική περίπτωση για τον Χιμένεθ θα ήταν να επιστρέψει ο ίδιος ο Βόσνιος. Η υπόθεση του δεν είναι εύκολη και η «Ένωση» δεν επιθυμεί να δαπανήσει λεφτά για την απόκτηση του Βράνιες.

Δείτε ακόμη: 

Έχασε η Λίβερπουλ 1-0 από τη Σαουθάμπτον
Ισοπαλία 1-1 για Βαλένθια και Κάντιθ
Η Λαμία 2-0 τον Άρη με γκολάρα από ψαλιδάκι Αραμπούλι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις