Σχεδόν ενήλικες πρεμιέρα: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σχεδόν ενήλικες πρεμιέρα: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Εύη Μακαβέλου

Σχεδόν ενήλικες πρεμιέρα: Η νεα σειρά του Mega αρχίζει απόψε στις δέκα το βράδυ και υπόσχεται πολύ γέλιο!

04.01.2021 | 20:31

Η επιστροφή της μυθοπλασίας στο MEGA είναι γεγονός για την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Απόψε Δευτέρα, στις 22:00, κάνει πρεμιέρα η σειρά  «Σχεδόν ενήλικες». Το σενάριο και η σκηνοθετική επιμέλεια είναι  της Μυρτώς Κοντοβά. Το σενάριο της σειράς θέλει τον Αποστόλη , τον Θωμ, την  Νικόλ και τον Αλέξη να είναι τέσσερις «Σχεδόν Ενήλικες». Όλοι τους έχουν επιβιώσει από ” την ελληνική κρίση”, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό νόμο, την ανεργία, τον κορονοϊό και την καραντίνα. Ψάχνουν για ένα καταφύγιο σε μια παλιά διπλοκατοικία. Αυτό το οίκημα με τον κήπο και την ταράτσα, βρίσκεται ανάμεσα σε σουβλατζίδικα, post modern μπακάλικα και all day καφετέριες. Από το ορμητήριό τους θα ζουν τις καθημερινές τους ιστορίες με φόντο την κοινωνία που αλλάζει. Την κοινωνία που μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης. Θα μοιραστούν μαζί μας ιστορίες για τον έρωτα και την ζωή, ενώ μέσα στην τρέλα που επικρατεί, αναζητούν κάτι από τον παλιό κόσμο που ξέρουν καλά.

Η σειρά έχει μια πολύ καλή και δεμένη κωμική πλοκή με κινηματογραφικό γύρισμα και ένα απρόσμενο κάστινγκ! Βασικό στοιχείο της αποτελούν οι σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους. Πρόκειται για μια καλή κωμωδία, όπως γνωρίζουμε από τα παλιότερα χρόνια της τηλεόρασης και του MEGA, που θα μας κάνει να συγκινηθούμε και να γελάσουμε με τις ιστορίες για την φιλία, την ζωή στην Αθήνα του σήμερα, και την συγκατοίκηση. Το καστ είναι οι ηθοποιοί Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού, Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη και ο Αντώνης Τσιοτσιόπουλος.

Σχεδόν ενήλικες-Λίγα λόγια για την Μυρτώ Κοντοβά

Η Μυρτώ Κοντοβά είναι μια λατρεμένη σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Η τελευταία σειρά που είχε γράψει σειρά ήταν το “Μίλα μου Βρώμικα”, που είχαμε δει πάλι στο  Mega, πίσω στο 2010. Άλλη μια κωμωδία δικιά της είναι το “Υπέροχα πλάσματα” επίσης με μια παρέα φίλων.   Το νέο  σίριαλ, που κάνει πρεμιέρα απόψε στο ΜEGA, μας πηγαίνει, όπως λέει και  η ίδια, στην εποχή της «μετακανονικότητας». Τι σημαίνει όμως αυτό; Η Μυρτώ λέει ότι: «Μετακανονικότητα είναι το παραλίγο της ανάπτυξης, το στάδιο που λες “τα μόνα λεφτά που έχω είναι αυτά” και δείχνεις αυτά που σε συνθήκες κανονικότητας θα ήταν ρέστα από χαρτονόμισμα (10 ή 20 ευρώ). Το στάδιο της μάσκας παντού, το στάδιο της οικονομικής κρίσης, το στάδιο της υγειονομικής κρίσης, το στάδιο της νευρικής κρίσης, το στάδιο των μη αγγιγμάτων, το στάδιο που ο κόσμος δεν είναι όπως τον ξέραμε».

Όσο για τον λόγο που εδώ και 10 χρόνια απούσιαζε από τον χώρο αυτόν είπε ότι: «Ηθελα να ξαναγράψω για την πόλη και τη ζωή στην πόλη μου, όταν άρχισα να ανταμώνω ξανά μαζί της, μετά την άθλια παρένθεση της παρουσίας των χρυσαυγιτών που αλώνιζαν πάνω κάτω και της αλλοίωναν τον χαρακτήρα, το πρόσωπο, την αύρα της»

Exit mobile version