Survivor 4 έπαθλο 3/1: Νικητές οι Μαχητές – Απόλαυσαν την ομελέτα

LIFESTYLE

Survivor 4 έπαθλο 3/1: Νικητές οι Μαχητές – Απόλαυσαν την ομελέτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Survivor 4 έπαθλο 3/1: Oι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο φαγητού και να απολαμβάνουν μία λαχταριστή ομελέτα.

04.01.2021 | 08:48

Οι μάχες στο Survivor 4 με τους Διάσημους και του Μαχητές να ρίχνονται χθες, Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο «ρινγκ» με στόχο μία ομελέτα. Ο αγώνας ήταν αρκετά σκληρός, αλλά παρά την… σθεναρή αντίσταση των Διασήμων, οι Μαχητές κέρδισαν και την τελευταία μάχη επάθλου με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν μία λαχταριστή ομελέτα.

Το ματς έληξε  10-6 υπέρ των Μαχητών. Για τους διάσημους η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε δύο νίκες, ενώ νίκη πήραν και η Αγγελική Λάμπρη, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Κοψιδάς, όπως και ο Αλέξης Παππά. Από την πλευρά των Μαχητών εκείνοι που πανηγύρισαν ήταν ο αήττητος Γιώργος Κορόμι, η «έκπληξη» Έλενα Κρεμλίδου – Μαριπόζα, ο Νίκος, ο James ενώ καθοριστική ήταν και η νίκη που πέτυχαν στην δεύτερη προσπάθειά τους η Μαριάννα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο εκνευρισμός της Κάτιας

Στο μεταξύ στην ομάδα των Διάσημων η πρώτη κόντρα είναι γεγονός. Πρωταγωνίστρια η Κάτια Ταραμπανκό, η οποία ήταν ενοχλημένη με τους συμπαίκτες της που έκαναν φασαρία ενώ κοιμόταν και ξεκουραζόταν για να ανταπεξέλθει στα απαιτητικά αγωνίσματα.

Ωστόσο ο τρόπος που εκφράστηκε δεν άρεσε στην Αγγελική Λάμπρη και εξερράγη λέγοντας: «Σήμερα το πρωί στην καλύβα η Κάτια κοιμόταν στην φωτιά. Ο Πάνος προσπαθούσε να διατηρήσει την φωτιά κι έτυχε να είμαι μπροστά και έγινε κάτι που δεν ήταν τόσο ωραίο. Η Κάτια ξύπνησε επειδή ο Πάνος έκοβε καλάμια κι αυτή σηκώθηκε λίγο αγριεμένη βρίζοντας και δεν ήταν ωραίο. Έθιξε τον Πάνο με κάποιο τρόπο. Δεν μου άρεσε ο τρόπος της και το βρίσιμο γιατί συμπαθώ τον Πάνο».

Οι νέες αφίξεις

Παράλληλα, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε και τις δύο νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα υπήρχε μία έκπληξη. Δύο νέες παίκτριες, μία για κάθε ομάδα. Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη και αποτελεί το νέο «απόκτημα» των Διασήμων.

Στους Μαχητές εντάχθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, μία πολύ δυνατή αθλήτρια η οποία κάνει πρωταθλητισμό στο τρέξιμο βουνού.

Exit mobile version