Survivor 4 Ανθή Σαλαγκούδη: Ποια είναι η όμορφη δημοσιογράφος

LIFESTYLE

Survivor 4 Ανθή Σαλαγκούδη: Ποια είναι η όμορφη δημοσιογράφος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Survivor 4 Ανθή Σαλαγκούδη: H νέα παίκτρια της ομάδα των Διασήμων στο ριάλιτι επιβίωσης

04.01.2021 | 12:40

Ένα από τα νέα πρόσωπα που μπήκαν χθες, Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο Survivor 4 είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Η όμορφη 36χρονη δημοσιογράφος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη έφτασε στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα των Διάσημων. Στην ερώτηση γιατί επέλεξε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης η Ανθή Σαλαγκούδη τόνισε: «Δεν το σκέφτηκα πολύ γι’ αυτό ήρθα», ενώ ερωτηθείσα για το εάν πήγε για να ανακαλύψει κάποια πτυχή του εαυτού της είπε: «Να βγω από το comfort zone μου, να δω τα όρια και τις αντοχές μου και γιατί όχι να τα υπερβώ».

Δείτε την Ανθή Σαλαγκούδη στο instagram

Ανθή Σαλαγκούδη: Δημοτικός σύμβουλος και κόρη πρώην υφυπουργού

Η Ανθή Σαλαγκούδη σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και, παράλληλα, με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Διατέλεσε δημοτική σύμβουλος στο δήμο της Θεσσαλονίκης, με την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα. Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Σαλαγκούδη επί κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος εκλεγόταν επί σειρά ετών στη Θεσσαλονίκη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη με τον πατέρα της, Γώργο Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη: Η ΕΡΤ και η Μακεδονία

Η νέα παίκτρια του Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ΕΡΤ3 και τη ΝΕΤ, την εφημερίδα Μακεδονία και πολλά περιοδικά, ενώ ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Exit mobile version