Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνα Μιχαήλ γάμος: Γιατί η ηθοποιός δεν παντρεύτηκε ποτέ
LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Μιχαήλ γάμος: Γιατί η ηθοποιός δεν παντρεύτηκε ποτέ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ γάμος:Η δημοφιλής ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ ομολόγησε ότι έχει χρησιμοποιήσει τη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Open “Έλα Χαμογέλα το πρωί του Σαββάτου και άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μάλιστα είπε ότι επέστρεψε στα θρανία για να πάρει το πτυχίο της στη Θεολογία και σε αυτό την ώθησε η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υποκριτικής. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δε δίστασε να ομολογήσει πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις αλλά και την απόφασή της να κάνει ένα βήμα προς τις διαδικτυακές γνωριμίες. Μίλησε για το Tinder και τις γνωριμίες μέσω Διαδικτύου: “Ήμασταν ωραία στις πλατφόρμες αλλά έχει μεγάλη διαφορά το ίντερνετ από το ζωντανό. Οι καινούριες γενιές δεν το έχουν αυτό. Δεν θα γνώριζα πια άνθρωπο από τα media. Στην αρχή με το Facebook έχω βγει δυο φορές ραντεβού. Ήρθα προ μεγάλης εκπλήξεως. Ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα. Δεν ερωτεύεσαι την εικόνα, αλλά την προσωπική γοητεία”, αποκάλυψε.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφέρθηκε στην κρίση που υπάρχει στο επάγγελμά της λέγοντας ότι όταν άρχισε να μην χτυπάει πλέον το τηλέφωνο για δουλειά σκέφτηκε ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνει: “Όταν σου λένε οι γνωστοί ότι μήπως πρέπει να αλλάξεις δουλειά, σε κάνει να σκέφτεσαι”, είπε χαρακτηριστικά. “Το πτυχίο της Θεολογικής Σχολής μου είπε ο πατέρας μου τι σου ήρθε να το πάρεις κι εγώ του απάντησα γιατί τώρα μπορώ και τώρα θέλω”.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ μαγιό

Κωνσταντίνα Μιχαήλ γάμος: Η ερώτηση του Βασάλου

Η συζήτηση έφτασε και στις σχέσεις, φιλικές και ερωτικές, με την ερώτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για το γιατί δεν ανέβηκε η ηθοποιός τα σκαλιά της εκκλησίας, να την κάνει να μιλήσει ανοιχτά.  “Ό,τι δινόταν σαν νόρμα στη ζωή μου εγώ το περνούσα ότι δεν είμαι για αυτό και το συνειδητοποιούσα. Ήθελα πιο πολύ να βρω τον εαυτό μου παρά να βρω άντρα για να κάνω παιδιά. Οπότε, για να παντρευτείς θες να κάνεις οικογένεια. Τώρα θα παντρευόμουν για το πάρτι ας πούμε που λένε. Αλλά όταν ήταν η ώρα για να παντρευτώ ήταν για να κάνω παιδιά. Εγώ δεν είχα καμία τέτοια επιθυμία. Και το περιβάλλον μου το ήξερε αυτό” δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανοίγει την καρδιά της στην Σίσσυ Χρηστίδου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις