Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Netflix Ιανουάριος 2021: Οι νέες σειρές και ταινίες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Netflix Ιανουάριος 2021: Οι νέες σειρές και ταινίες

Netflix Ιανουάριος 2021: Οι νέες σειρές και ταινίες που περιμένουμε να δούμε την αυτόν τον μήνα

Φέτος τον Ιανουάριο στο Nteflix. θα δούμε παλιές σειρές να επιστρέφουν με νέα και δυνατά επεισόδια. Υπάρχει όμως και πολύ φρέσκο υλικό σε ταινίες και νέες σειρές!  Το Netflix είναι στην κορυφή της λίστας για να δει κάποιος ταινίες και σειρές, μέσω streaming. Παγκόσμια περισσότεροι από 195 εκατομμύρια χρήστες έχουν συνδρομές επί πληρωμή σε περισσότερες από 190 χώρες. Τα μέλη του  Netflix απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ, αλλά και ταινίες μέσα από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών. Ο κάθε συνδρομητής μπορεί να παρακολουθήσει απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε επιθυμεί. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για μέχρι τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα να είναι στο Netflix κι όλα αυτά αρκεί να υπάρχει μια  σύνδεση στο Internet. Τα μέλη  μπορούν να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις. Υπάρχει και η επιλογή να αποθηκεύσεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες στα αγαπημένα, ώστε να μην τα αναζητάς κάθε φορά.

Netflix ντοκιμαντέρ: Οι πιο σκληρές φυλακές του κόσμου

Από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμη η 5η σεζόν.  Ο Ραφαέλ Ρόου εξέτισε 12 χρόνια για έναν φόνο που δεν έκανε. Αφού κατάφερε να αποδείξει την αθωότητά του, ταξιδεύει σε όλη την υφήλιο για να δει πώς είναι πραγματικά η ζωή σε μερικές από τις πιο σκληρές φυλακές του κόσμου. Κόστα Ρίκα, Ρουμανία, Κολομβία, Παραγουάη και Γερμανία είναι μόνο μερικές από τις χώρες που επισκέπτεται. Εκεί μας δείχνει αναλυτικά όλα τα στάδια που ακολουθούνται για να μπει ένας κατάδικος στην φυλακή, τον έλεγχο που του γίνεται, τις πτέρυγες που υπάρχουν και φυσικά τις συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στην κάθε μία φυλακή. Πόσο εύκολο είναι να επιβιώσεις στις πιο σκληρές φυλακές του κόσμου;

Netflix σειρές

Cobra Kai

Πρόκειται για το σίκουελ των αγαπημένων μας ταινιών Καράτε Κιντ. Τριάντα χρόνια μετά το τουρνουά που τους άλλαξε την ζωή ο Τζόνι και ο Ντάνιελ θα βρεθούν ξανά αντίπαλοι. Η σειρά έχει 3 σεζόν και είναι 1η στην Ελλάδα σήμερα.

σιερά νετφλιξ

Βίκινγκς

Δημοφιλής σειρά για τους Βίκινγκ και με ήρωα τον  Ragnar και την οικογένεια του, αλλά και όλες τις περιπέτειες που βιώνουν ανά περιόδους. Το κοινό της σειράς είναι πραγματικά φανατικό, αφού η δράση και οι ανατροπές κρατάνε τον θεατή με κομμένη την ανάσα.

βικινγκς

Fate: The Winx Saga

Νέα σειρά του Netflix με πέντε νεράιδες  από την Αλφία. Μεγάλωσαν σε ένα οικοτροφείο μαγισσών του Άλλου Κόσμου και αφού  έχουν αποκτήσει όλες τους τις δυνάμεις, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον έρωτα, την ζήλια και κάθε τέρας που θα τους απειλήσει.

πεντε κορίτσια

Lupin

Από τις περιπέτειες του Arsène Lupin, ο ευγενής λωποδύτης Assane Diop θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια.

λουπέν σειρά

Τα θραύσματα μιας γυναίκας

Η Μάρθα (Βανέσα Κέρμπι) και ο Σον (Σάια ΛαΜπέφ) περιμένουν παιδί, όμως η  ζωή έχει άλλα σχέδια για αυτούς. Ο αποτυχημένος τοκετός θα φέρει τα πάνω κάτω. Πέρα από την μεγάλη της θλίψη για το χαμό του παιδιού της, η Μάρθα πρέπει να αντιμετωπίσει τις δύσκολες σχέσεις που έχει με τον άντρα της και την μητέρα της. Αλλά και η μαία που ήταν στον τοκετό θα συγκρουστεί μαζί της, αφού κατηγορείται δημόσια.

τα θραύσματα μιας γυναίκας

Φονική ζώνη

Στο κοντινό μέλλον, ο πιλότος ενός drone υποχρεώνεται να πάει σε μια εμπόλεμη ζώνη και να συνεργαστεί με ένα μυστικό ανδροειδές, για να σταματήσει μια πυρηνική επίθεση. Πρωταγωνιστές αυτής της ταινίας επιστημονικής φαντασίας και δράσης είναι οι Άντονι Μακί, Ντάμσον Ίντρις, Ένζο Τσιλέντι, Έμιλι Μπίτσαμ, Μάικλ Κέλι και Πίλου Ασμπέκ.

φονική ζώνη

Η Ανασκαφή

Λίγο πριν ξεσπάσει ο  Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, μια εύπορη χήρα θα προσλάβει  έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο ώστε να αναλάβει την εκσκαφή των ταφικών τύμβων στο κτήμα της. Κάνουν όμως μια ιστορική ανακάλυψη που αντηχεί το παρελθόν της Βρετανίας ενόψει ενός αβέβαιου μέλλοντος‎.  Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Πρωταγωνιστές είναι οι  Ρέιφ Φάινς, Κάρι Μάλιγκαν, Λίλι Τζέιμς, Τζόνι Φλιν, Μπεν Τσάπλιν και Κεν Σκοτ.

ανασκαφή ταινία

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις