Καθαρή επιδερμίδα: Έτσι θα την αποκτήσετε

PLUS

Καθαρή επιδερμίδα: Έτσι θα την αποκτήσετε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Καθαρή επιδερμίδα: Πώς θα την κάνουμε να λάμψει

03.01.2021 | 15:20

Με τις γιορτές να έχουν περάσει είναι πιθανό να έχουμε ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα μας από το μαγικιάζ που χρησιμοποιήσαμε τις προηγούμενες μέρες. Μπορούμε όμως να επαναφέρουμε την λάμψη στο πρόσωπό μας, ακολουθώντας πέντε πολύ απλές συμβουλές.

1.Καθαρισμός προσώπου. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τον σωστό καθαρισμό. Βρείτε το σαπούνι που σας ταιριάζει και κάθε βράδυ πριν τον ύπνο καθαρίστε το πρόσωπό σας, χρησιμοποιώντας άφθονο νερό.

2. Ενυδάτωση. Η ενυδάτωση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Ο πιο εύκολος τρόπος για να την πετύχετε είναι η κατανάλωση νερού, ενώ η εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας θα δείτε ότι κάνει… θαύματα.

3.Προστασία. Πώς προστατεύουμε την επιδερμίδα μας;

Με πολύ απλούς τρόπους που ενισχύουν την υγεία μας, όπως χρήση αντιηλιακού τις ηλιόλουστες μέρες, τον περιορισμό κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, αλλά και τη διακοπή του καπνίσματος, το οποίο μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και ρυτίδες.

4. Ο ύπνος. Για ένα λαμπερό πρόσωπο είναι πολύ σημαντικό να κοιμάστε 8 ώρες, καθώς στη διάρκεια του ύπνου η επιδερμίδα «αναπλάθεται».

5. Θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες. Η διατροφή μας αντανακλάται στο πρόσωπό μας. Έτσι για να πετύχουμε μία λεία και ελαστική επιδερμίδα το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καταναλώνουμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, που είναι πλούσια σε βιταμίνες και φυτικές ίνες.

Exit mobile version