Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / 8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε Δευτέρα 4/1
LIFESTYLE

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε Δευτέρα 4/1

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Ο Οδυσσέας χάνει την ψυχραιμία του καθώς τα συμπτώματα επιμένουν

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της νέας χρονιάς για την καθημερινή σειρά «8 λέξεις».  Στο διπλό επεισόδιο της Δευτέρας  ο Άκης υποδέχεται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την Αποστολία που ξαναγύρισε στο σπίτι. Όλα αυτά που λέγονται μεταξύ τους, δείχνουν τον βαθύ δεσμό που τους ενώνει. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ, ο Μιλτιάδης και ο Έκτορας βλέπουν με ικανοποίηση το γεγονός ότι το κανάλι του Άκη άλλαξε στάση απέναντι στο κόμμα της Αναγέννησης. Και που αναφέρθηκε με καλά λόγια στις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες τους. Αυτή η αλλαγή πλεύσης όμως δεν θα αρέσει καθόλου στον Άκη.

Ο ίδιος καλεί τον Αιμίλιο και τον επιπλήττει με τον γνωστό του τρόπο. Στην Κέρκυρα, ο Φρίξος, η Ιφιγένεια και ο Σπύρος δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν το γεγονός ότι τους έκλεψαν τα κοσμήματα της Νόνας. Ο Φρίξος ξαφνικά θυμάται κάτι και επιστρατεύοντας το αστυνομικό του δαιμόνιο. Αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα, ο Οδυσσέας, απογοητευμένος από τα συχνά επεισόδια που παθαίνει με τα μάτια του, αποφασίζει να σταματήσει να ζωγραφίζει, απόφαση που βρίσκει σύμφωνη και την Έρση. Ο Σίμος παρασύρεται από το πάθος του για τη Σμαράγδα και δεν διστάζει να επιτεθεί στον Αντώνη.

Ο Σίμος κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στη Σμαράγδα αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει κι είναι ελεύθερη να συνεχίσει τη ζωή της. Ο Έκτορας αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη σχέση της Αλίκης και της Ευδοκίας. Ζητάει τη γνώμη του Νικηφόρου. Η Ολυμπία πιέζει την Εύα να γυρίσει μαζί της στην Ελλάδα, αλλά η Εύα είναι ανένδοτη. Ο Φρίξος υποψιάζεται πως ένα γκαρσόνι του κρύβεται πίσω από τη ληστεία στο ερειπωμένο χωριό κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο Άκης δίνει την πολυπόθητη συνέντευξη στον Σίμο και τα λέει έξω από τα δόντια. Η Σμαράγδα ενδίδει στην ερωτική πολιορκία του Αντώνη. Ο Αιμίλιος αποφασίζει να μιλήσει στη Μάγδα για διαζύγιο. Ο Φρίξος, σε μια προσπάθειά του να συνεφέρει την Έλλη, της ρίχνει ένα σφοδρό χαστούκι.

επεισόδιο 8 λέξεις

8 Λέξεις επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος θέλει πίσω την Σμαράγδα

Στο διπλό επεισόδιο της Τρίτης 5 Ιανουαρίου θα δούμε την Έλλη να ξεσπαθώνει κατά του Φρίξου που παρερμήνευσε τα λόγια της και την χαστούκισε, ενώ εκείνος προσπαθεί να απολογηθεί. Για ακόμη μια φορά, ο καυγάς καταλήγει σε χωρισμό, ενώ Σπύρος κι Ιφιγένεια προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση. Ο Οδυσσέας αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του καθώς τα συμπτώματα επιμένουν. Αποφασίζει να πάει στην Αθήνα μια ώρα αρχύτερα, προκειμένου να κάνει εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις.

Η ζήλεια του Μιχαήλ αναγκάζει τη Βικτώρια να του τα πει έξω από τα δόντια. Ο Σίμος παλεύει να ξανακερδίσει τη Σμαράγδα, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Η υπόθεση του Μάρκου μπαίνει στο αρχείο. Ο Έκτορας αρνείται να τον βοηθήσει με τις μηνύσεις για συκοφαντία που σκέφτεται να κάνει. Ο Αιμίλιος ξεχνάει την επέτειο γάμου του και περνάει μια ακόμα ερωτική νύχτα με την Ελισάβετ, ενώ η Μάγδα τον περιμένει στο σπίτι. Ο Φρίξος εντοπίζει έναν από τους ληστές που τους άρπαξαν τα κοσμήματα.

Ο Φρίξος, μέσω της παρακολούθησης του γκαρσονιού του, καταφέρνει να εντοπίσει τον έναν από τους άντρες που τους έκλεψαν τα κοσμήματα. Στη συνέχεια την υπόθεση αναλαμβάνει η αστυνομία που προχωράει σε συλλήψεις και τα κοσμήματα έρχονται πάλι στα χέρια τους. Ο Οδυσσέας, απογοητευμένος και τρομαγμένος με την κατάσταση των ματιών του, φεύγει για Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτεί για δεύτερη φορά τον οφθαλμίατρο.

Η Βικτώρια και ο Μιχαήλ, παραμένουν τσακωμένοι και πλέον δεν μιλάνε ούτε στο τηλέφωνο. Κανένας από τους δυο δεν υποχωρεί. Ο Φρίξος, με μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει να πείσει την Έλλη ότι το χαστούκι που της έδωσε θα είναι το πρώτο και το τελευταίο. Δεν είχε καταλάβει το πνεύμα της παραίνεσής της να την χαστουκίσουν αν καβαλήσει το καλάμι. Τελικά, η Έλλη τον συγχωρεί και το ζευγάρι είναι και πάλι ευτυχισμένο. Η Κατερίνα δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τη Βίκυ που της ζητάει να τη δει. Ο Αιμίλιος έχει αποφασίσει να ζητήσει από τη Μάγδα να χωρίσουν. ‘Ομως μια απρόσμενη ανακοίνωση από μέρους της, του κόβει τη φόρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις