Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Τρομερός Απόλλων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Τρομερός Απόλλων

Σούπερ Λιγκ - 14η αγωνιστική: Σούπερ διπλό 3-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα αν και είχε βρεθεί να χάνει και κινδύνευσε με δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίωρο

Σούπερ Λιγκ14η αγωνιστική: Πέρασε από τους «Ζωσιμάδες» ο Απόλλων Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γρήγορο γκολ. Στο 7’ ο Λισγάρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  της ομάδας του και να κάνει το 1-0. Ο ΠΑΣ συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και απειλούσε τους φιλοξενούμενους. Έκανε φάσεις και θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν στο 35’ το γκολ του Γκριζμάν ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. 

Ο Απόλλων κατάφερε να απαντήσει στην πρώτη του ουσιαστικά φάση, κόντρα στη ροή του αγώνα σίγουρα. Στο 43’, ειδικότερα, η αθηναϊκή ομάδα κέρδισε πέναλτι. Ο Φατιόν ανέλαβε την εκτέλεσή του και δεν αστόχησε, έγραψε το 1-1. Στις λιγοστές στιγμές ως το φινάλε του πρώτου μέρους τίποτε δεν άλλαξε. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η «ελαφρά ταξιαρχία» έπαιξε πιο δυνατά και πίεσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι με την σειρά τους είχαν κάποιες ευκαιρίες. Στην συνέχεια ο Απόλλωνας πήρε την πρωτοβουλία και έπαιξε πιο επιθετικά. Έκανε φάσεις και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Στο 72’ ο Ιωαννίδης έκανε το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυνηγούν κι’ άλλο γκολ και να απειλούν την εστία του Χουτεσιώτη. Τελικά, κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμα τους λίγο αργότερα. Στο 83’ ο Τσιλούλης πέτυχε το 1-3 και «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του. Έτσι, ο Απόλλωνας πήρε μία βαθμολογική ανάσα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Λισγάρας 7’ (αυτγκ), Φατιόν 43’ (πεν), Ιωαννίδης 72’, Τσιλούλης 83’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης), Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά), VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αρ. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (Λιάσος 79’), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (Δούμτσης 87’), Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης, Λεό (Καρτάλης 46’), Κρίζμαν, Παμλίδης.

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης (Μπρούσιτς 46’), Κολ, Φατιόν, Μπεντινέλι (Τσιλούλης 71’), Μαρκ Φερνάντεθ (Βιτλής 77’), Σλίβκα, Ιωαννίδης (Ντάουντα 77’).

Δείτε ακόμη: 

Κακός Παναθηναϊκός, μπορούσε και διπλό ο Αστέρας στη Λεωφόρο (0-0)
Το γύρισε σε 10’ ο Παναιτωλικός, 2-1 τον ΟΦΗ!
Σκάλωσε στη Λάρισα 1-1 ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ήττα στο 95’

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις