Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Καλημέρα με γκέλα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Καλημέρα με γκέλα

Σούπερ Λιγκ - 14η αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ άφησε βαθμούς στη Λάρισα, 1-1 με την ισοφάριση να έρχεται στο 95’ και να γλιτώνει τα χειρότερα! 

Σούπερ Λιγκ14η αγωνιστική: Με το αριστερό ξεκίνησε το νέο έτος ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» έμεινε ισόπαλος στο 1-1 απέναντι στην Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν φορτσάτοι το παιχνίδι και πήραν αμέσως τον πρώτο λόγο των κινήσεων. Έπαιξαν επιθετικά και προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Γύρισαν ωραία την μπάλα, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων. 

Οι «φιλοξενούμενοι» αρκέστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο και είχαν ως πρώτο στόχο την διατήρηση του μηδέν. Ο ΠΑΟΚ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, ωστόσο η κεφάλια του Μούργκ στο 43’ κατέληξε στο δοκάρι. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. 

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία και κυνηγούσαν ένα γκολ. Έκαναν φάσεις, όμως η ΑΕΛ αμυνόταν εξαιρετικά. Μάλιστα, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με μία αντεπίθεση. Στο 69’ ο Πινακάς έγραψε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε κι’ άλλο την απόδοση του και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Έκλεισε τους «βυσσινί» στα καρέ τους και πίεσε, ωστόσο οι γηπεδούχοι διατηρούσαν το προβάδισμα. Ο «δικέφαλος» μπόρεσε να απαντήσει στο τέλος του αγώνα από την «άσπρη βούλα». Στο 95’ ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1, λυτρώνοντας την ομάδα του. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό. 

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Πινακάς 69’, Βιεϊρίνια 95’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (Γκοτζαμανίδης 71’), Ζίζιτς, Πινακάς (Γλυνός 83’), Μπέρτος, Νικολιάς (Νούνιτς 83’), Τρούγιτς (Πλατέλλας 53’).

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντοούγκλας Αουγκούστο (Σβαμπ 82’), Ελ Καντουρί, Μουργκ (Τσόλακ 87’), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις