Serie A – αγωνιστικό: Τη διέλυσε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Τη διέλυσε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - αγωνιστικό: Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις η Γιούβε και “σκότωσε” 4-1 την Ουντινέζε - Ανετα η Μίλαν 2-0 στην Μπενεβέντο - Εξάσφαιρη η Ιντερ

03.01.2021 | 23:57

Serie A – αγωνιστικό: Έβγαλε αντίδραση και κυριάρχησε. Η Γιουβέντους διέλυσε με 4-1 την Ουντινέζε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα. Όμως, το γκολ του Ντε Πολ στο 11’ ακυρώθηκε για φάουλ. Η Γιουβέντους ανέβασε την απόδοση της και πήρε το προβάδισμα. Στο 31’ ο Ρονάλντο έκανε το 1-0. Συνέχισε να κυριαρχεί και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο πριν την ανάπαυλα.  

Στο β’ μέρος, η Γιουβέντους μπήκε φορτσάτη και κατάφερε να διπλασιάσει αμέσως τα τέρματα της. Στο 50’ ο Κιέζα έκανε το 2-0. Ενώ, δυο λεπτά αργότερα θα μπορούσε να είχε αυξήσει κι’ άλλο την διαφορά της, όμως το γκολ του Ράμσεϊ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι «μπιανκονέρι» δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και πέτυχαν τρίτο γκολ. Στο 70’ ο Ρονάλντο έκανε το 3-0. Η Ουντινέζε προσπάθησε να αντιδράσει και μειωσε στο 90’ με τον Ζέγκελαρ. Όμως, η Γιουβέντους είχε και γι’ αυτό απάντηση και τρία λεπτά αργότερα ο Ντιμπάλα έκανε το 4-1. Έτσι, πήρε μια μεγάλη νίκη.

Serie A – αγωνιστικό: Ανετα η Μίλαν

Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν 2-0 της Μπενεβέντο στο «Τσίρο Βιγκορίτο». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και τελικά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα από την «άσπρη βούλα». Στο 15’ ο Κεσί εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1. Η Μπενεβέντο ανέβασε την απόδοση της και ισορρόπησε το παιχνίδι. Μάλιστα, απέκτησε και το αριθμητικό πλεονέκτημα, χάρη στην αποβολή του Τονάλι στο 33’. Έκανε φάσεις, όμως δεν βρήκε τρόπο να σκοράρει. 

Στο β’ μέρος, η Μίλαν μπήκε ξανά δυνατά και διπλασίασε το σκορ. Στο 49’ ο Λεάο έκανε το 0-1. Η Μπενεβέντο κυριάρχησε και έψαξε κάποιο γκολ. Κέρδισε πέναλτι στο 65’, όμως ο Ντοναρούμα απέκρουσε την εκτέλεση του Καπράρι. Οι νεοφώτιστοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους, με τον Ντοναρούμα να κρατάει όρθια την ομάδα του και την Μίλαν να παίρνει μια «παλικαρίσια» νίκη.

Serie A – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ίντερ διέλυσε με 6-2 την Κροτόνε (Μαρτίνεζ 20’,57’,78’, Μαρόνε 31’ (αυτ.), Λουκάκου 64’ – Ζανελάτο 12’, Γκόλεμιτς 36’ (πεν)). Η Αταλάντα κατατρόπωσε 5-1 την Σασσουόλο (Ζαπάτα 11’,49’, Πεσίνα 45’, Γκόσενς 57’, Μουριέλ 67’ – Κίρικες 75’). Η Κάλιαρι ηττήθηκε με 1-4 από την Νάπολι (Ζοάο Πέδρο 60’ – Ζιελίνσκι 25’,62’, Λοζάνο 74’, Ινσίνιε 86’ (πεν)). Η Φιορεντίνα έμεινε ισόπαλη στο 0-0 κόντρα στην Μπολόνια. Η Ρόμα επικράτησε 1-0 της Σαμπντόρια (Τζέκο 72’). Η Τζένοα έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Λάτσιο (Ντέστρο 58’ – Ιμόμπιλε 15’ (πεν)). Η Πάρμα ηττήθηκε 0-3 την Τορίνο (Σίνγκο 8’, Ίτζο 88’, Γκότζακ 95’). Ενώ, η Βερόνα επικράτησε 1-0 της Σπέτσια εκτός έδρας (Ζακάνι 75’).

Δείτε ακόμη: 

Κακός Παναθηναϊκός, μπορούσε και διπλό ο Αστέρας στη Λεωφόρο (0-0)
Το γύρισε σε 10’ ο Παναιτωλικός, 2-1 τον ΟΦΗ!
Σκάλωσε στη Λάρισα 1-1 ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ήττα στο 95’
Exit mobile version