Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Περίπατο η Τότεναμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Περίπατο η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Εύκολα τη Λιντς 3-0 στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς - Με το δεξί και οι άλλες Λονδρέζες, Αρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Με το δεξί ξεκίνησε το 2021 η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» νίκησαν 3-0 την Λιντς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και έψαξαν να βρουν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα. Η Τότεναμ ήταν αυτή που το πέτυχε. Στο 29’ ο Κέιν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0, ενώ λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Στο 43’ ο Σον έγραψε το 2-0. 

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αύξησαν αμέσως την διαφορά των τερμάτων. Στο 50’ ο Αλντερβάιρελντ έκανε το 3-0. Στην συνέχεια η Λιντς πήρε τον πρώτο λόγο και προσπάθησε να αντιδράσει. Έκανε αρκετές φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Έκανε κακές επιλογές στα τελειώματα των ευκαιριών της και δεν μπόρεσε να βρει κάποιο γκολ. Έτσι, η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ανετα η Αρσεναλ

Πέρασε «αέρα» από το «Δε Χόθορνς» η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» κατατρόπωσαν με 4-0 την Γουέστ Μπρομ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και έψαξαν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και τελικά το βρήκαν. Στο 23’ ο Τιέρνι έκανε το 0-1. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Σάκα έγραψε το 0-2. Η Γουέστ Μπρομ δεν μπορούσε να αντιδράσει και περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο. 

Στο β’ μέρος, η Άρσεναλ εξακολούθησε να έχει τον πλήρη έλεγχο. Έκανε αρκετές φάσεις και αύξησε κι’ άλλο τον δείκτη του σκορ. Στο 60’ ο Λακαζέτ έκανε το 0-3. Ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα με δεύτερο προσωπικό γκολ πέτυχε το 0-4. Στην συνέχεια έριξε την απόδοση της, ωστόσο δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και πήρε εύκολα τη νίκη. 

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μπράιτον έμεινε ισόπαλη στο 3-3 κόντρα στην Γούλβς (Κόνολι 13’, Μοπέ 46’ (πεν), Ντανκ 70’ – Σαΐς 19’, Μπερν 34’ (αυτγκ), Νέβες 44’). Ενώ, η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 2-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Σλαπ 4’, Έζε 45+6’).

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις