Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Έσπασε… πέντε ρόδια!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Έσπασε… πέντε ρόδια!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Μπάγερν διέλυσε 5-2 την Μάιντς και άνοιξε με το δεξί τη χρονιά - Σπουδαία νίκη η Ντόρτμουντ 2-0 τη Βόλφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Φοβερή Μπάγερν ξεκίνησε με το δεξί το νέο έτος. Οι Βαυαροί νίκησαν 5-2 της Μάιντς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο. Στο 32’ ο Μπούρκαρντ έκανε το 0-1. Η Μπάγερν προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Μάιντς, η οποία διπλασίασε τα τέρματα της. Στο 45’ ο Χακ έκανε το 0-2. 

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να μειώσουν αμέσως. Στο 51’ ο Κίμιχ έκανε το 1-2. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα ο Σανέ έγραψε το 2-2. Οι Βαυαροί κυριάρχησαν και είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Μπαρέιρο ως οφσάιντ στο 65’. Λίγο πιο μετά, η Μπάγερν κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Στο 71’ο Σούλε έκανε το 3-2. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το 4-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Πολωνός ήταν αυτός που έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, όταν στο 83’ έγραψε το τελικό 5-2. Έτσι, η Μπάγερν παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ανετα η Ντόρτμουντ

Σημαντική νίκη πέτυχε και η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 2-0 της Βόλφσμπουργκ. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και πάλεψαν για να πάρουν τον έλεγχο του ρυθμού. Έπαιξαν επιθετικά και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Έτσι, το μηδέν παρέμεινε στα μετόπισθεν των δύο ομάδων και οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, ο ρυθμός έγινε ακόμα πιο γρήγορος και οι ομάδες εξακολουθούσαν να παίζουν επιθετικά. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 66’ ο Ακάνζι έκανε το 1-0.  Οι «λύκοι» έπαιξαν πιο κλειστά, ωστόσο φάνηκε να απειλούν περισσότερο. Είχαν αρκετές φάσεις αλλά ήταν άστοχοι. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να «σφραγίσει» τη νίκη στις καθυστερήσεις. Στο 91’ ο Σάντσο έγραψε το τελικό 2-0 και οι Βεστφαλοί πήραν ένα σημαντικό τρίποντο.

Δείτε ακόμη: 

Κακός Παναθηναϊκός, μπορούσε και διπλό ο Αστέρας στη Λεωφόρο (0-0)
Το γύρισε σε 10’ ο Παναιτωλικός, 2-1 τον ΟΦΗ!
Σκάλωσε στη Λάρισα 1-1 ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ήττα στο 95’

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις