Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Βλέπει ξανά κορυφή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Βλέπει ξανά κορυφή

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στη Χώρα των Βάσκων από την Αλαβές - Την Ουέσκα εκτός αντιμετωπίζει η Μπάρτσα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με φόρα η «Ατλέτι». Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αλαβές. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Οσασούνα. Αγωνίστηκαν για σχεδόν 80 λεπτά με παραπάνω παίχτη, ωστόσο δεν μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν και συμβιβάστηκαν με τον ένα βαθμό. Πρέπει να βγάλουν αντίδραση και να βελτιώσουν την εικόνα τους. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Πίνα, Πονς και Ελι. 

Από την άλλη, η Ατλέτικο έρχεται από την νίκη με 1-0 κόντρα στην Χετάφε. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο πήρε μια επαγγελματική νίκη. Σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διανύει μία εξαιρετική σεζόν. Απόψε, θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί το νέο τεστ. Δεν υπολογίζονται οι Τρίπιερ, Σάβιτς και Ερέρα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με Ουέσκα η Μπάρτσα

Να ξεκινήσουν νικηφόρα το νέο έτος. Ουέσκα και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στο «Αλκοράθ». Οι νεοφώτιστοι έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Θέλτα. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ, όμως έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να μειώσουν. Παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πρέπει να βρουν λύσεις. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Μαφέο, Ραμίρες και Γκαρθία. 

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έκανε ακόμα μία κακή εμφάνιση και έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Εϊμπάρ. Η αμυντική της λειτουργία προβληματίζει και πρέπει να βρει λύσεις άμεσα. Απόψε, θα επιιδιώξουν να ξεκινήσουν την χρονιά με νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Κουτίνιο, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί και Φατί.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Έλτσε. Η Εϊμπάρ αντιμετωπίζει την Γρανάδα. Ενώ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ κοντράρεται με την Οσασούνα.

Δείτε ακόμη:

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις