Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζάστιν Μπίμπερ τατουάζ: H διαδικασία κάλυψης, και τα σχόλια που εστιάζουν αλλού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάστιν Μπίμπερ τατουάζ: H διαδικασία κάλυψης, και τα σχόλια που εστιάζουν αλλού

Τζάστιν Μπίμπερ τατουάζ: Τα σχόλια κάτω από το βίντεο πάντως αφορούν στη μεγάλη πλειοψηφία τους στα... προσόντα του καλλιτέχνη που διαγράφονται μέσα από το λευκό Calvin Klein εσώρουχο.

Πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει στις διαδικτυακές πλατφόρμες ένα βίντεο που πόσταρε ο Τζάστιν Μπίμπερ στη σελίδα του στο Instagram, και καταγράφει την χρονοβόρα διαδικασία της κάλυψης των τατουάζ του με μέικ απ, για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ.

Παρότι η διαδικασία του «σβησίματος» του τατουάζ για το κλιπ του τραγουδιού «Anyone» είναι άκρως εντυπωσιακή, μια μεγάλη μερίδα των φαν εστίασε κάπου αλλού την προσοχή της. Κι αυτό γιατί ο νεαρός ποπ σταρ εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ φορώντας μόνο ένα λευκό εσώρουχο, το οποίο μάλιστα κάποιες στιγμές επιτρέπει να διαγράφονται με αρκετή λεπτομέρεια τα επίμαχα σημεία της ανατομίας του.

Στο βίντεο κλιπ του νέου κομματιού του Μπίμπερ, που κυκλοφόρησε πριν μερικά 24ωρα, ο 26χρονος Καναδός υποδύεται έναν μποξέρ χωρίς τατουάζ. Το πρόβλημα είναι όμως ότι ο ποπ σταρ είναι γεμάτος τατουάζ, αφού ξεκίνησε να στολίζει το κορμί του με μελάνι από τα 16 του χρόνια.

Στο time lapse βίντεο κλιπ βλέπουμε δύο make up artists να καλύπτουν σταδιακά τα τατουάζ που κοσμούν το στήθος, τον λαιμό, την πλάτη και τα χέρια του Μπίμπερ, σε μια διαδικασία που κράτησε πολλές ώρες, αλλά στέφθηκε με επιτυχία: Κι αυτό γιατί στο επίμαχο βίντεο κλιπ, πραγματικά δεν διακρίνεται ίχνος μελανιού πάνω στο κορμί του τραγουδιστή.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο πάντως αφορούν στη μεγάλη πλειοψηφία τους στα… προσόντα του καλλιτέχνη που διαγράφονται μέσα από το λευκό Calvin Klein εσώρουχο.

«Προκλητικό», γράφει ένας σχολιαστής. «Προσπαθώ να μην καρφωθώ» σχολιάζει ένας άλλος. «Προς υπεράσπισή μου, αυτό με κοίταξε πρώτο», γράφει μια άλλη χιουμοριστική ανάρτηση.

«Δεν νομίζω ότι βλέπουμε το βίντεο για τους σωστούς λόγους», συμπληρώνει μια άλλη follower, ενώ δεκάδες σχόλια περιλαμβάνουν απλά… καρδούλες και emoji μελιτζάνας, αφού οι συντάκτες τους έχουν μείνει προφανώς… άφωνοι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις