Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Το μήνυμα στο instagram
LIFESTYLE

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Το μήνυμα στο instagram

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Ο γνωστός tattoo artist λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2020 ανέβασε μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ”πάλεψε” με τον κορονοϊό αφού ο ίδιος είχε νοσηλευτεί σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Θετική είχε διαγνωστεί και η μέλλουσα σύζυγός του, Κρίστη Καθάργια. Μετά από μια μεγάλη περιπέτεια τελικώς και οι δύο ανάρρωσαν και είναι πλέον πολύ καλύτερα.

Ο γνωστός tattoo artist λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2020 ανέβασε μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τη Νέα Μηχανιώνα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του: «Δεν μπορώ να ευχηθώ το 2021 να μας δώσει αυτό που μας πήρε το 2020 γιατί οι άνθρωποι που χάσαμε αυτό τον χρόνο δυστυχώς δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω.

Μπορούμε όμως, όσοι μείναμε σε τούτο εδώ τον κόσμο , να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για μια καλύτερη ζωή και ειδικά σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο και μακάρι να είμαστε και του χρόνου εδώ όλοι, για να ανταλλάσσουμε ευχές. Καλή Χρονιά λοιπόν σε όλους με υγεία, αγάπη και ραντεβού το 22 οι ίδιοι και ακόμα περισσότεροι!».

Γιώργος Μαυρίδης Instagram

Τι έχει πει για τους συνωμοσιολόγους

Ο Γιώργος Μαυρίδης πριν μερικές εβδομάδες είχε μιλήσει στον Αντώνη Σρόιτερ για την περιπέτεια της υγείας του καθώς και για τους συνωμοσιολόγους. «Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορονοϊού και σου είπα, παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα, ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Αντώνης Σρόιτερ έδωσε εκείνη τη στιγμή την απάντησή του: «Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι, που είναι πιο ειδικοί από εμάς, που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξα εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις