Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother: Το χρηματικό έπαθλο, η πολιτική και ο Καζαντζάκης
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother: Το χρηματικό έπαθλο, η πολιτική και ο Καζαντζάκης

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother: Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του ''Μεγάλου Αδερφού'' έκαναν το κοινό να την αγαπήσει και να την αναδείξει τελικά νικήτρια του ριάλιτι.

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη την γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother. Από την πρώτη στιγμή, θεωρήθηκε ένα από τα φαβορί. Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του ”Μεγάλου Αδερφού” έκαναν το κοινό να την αγαπήσει και να την αναδείξει τελικά νικήτρια του ριάλιτι. Μετά το τέλος, όπως είπε η ίδια, δεν προλαβαίνει να δέχεται προτάσεις από κανάλια, τα οποία την ζητούν ως μέλος του πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών. Ποια είναι όμως τα σχέδια της μεγάλης νικήτριας του Big Brother;

Η Άννα Μαρία έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την παραμονή της στο σπίτι του Big Brother.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother instagram

Αφού βίωσες την εμπειρία του παιχνιδιού, είναι κάτι που θα έκανες ξανά;

Αν μου γινόταν μια πρόταση από ένα άλλο ριάλιτι, αυτήν τη στιγμή δεν θα πήγαινα, διότι έχω ήδη περάσει τα μηνύματα που θέλω. Δεν πήγα για να πάρω τη δημοσιότητα προς όφελος μου. Το λέω και το έδειξα εκεί με πράξεις. Ήμουν η μοναδική που δεν κοιμήθηκε, δεν ξεκουράστηκε, έκανα τα πάντα εκεί. Ήθελα να δώσω δύναμη στον κόσμο με τη συμμετοχή μου και δεν περίμενα να ζήσω αυτές τις δυσκολίες μέσα στο παιχνίδι.

Το χρηματικό έπαθλο πώς θα το αξιοποιήσεις;

Μπροστά σε αυτά που θέλω να κάνω είναι πάρα πολύ λίγο, αλλά αποτελεί μια σταθερή βάση που πάνω σε αυτή έχω σκοπό να κάνω πάρα πολλά έργα για τον κόσμο. Θα βοηθήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους γνωστούς μου και τους αγνώστους με έργα, με πράξεις.

Δεδομένου ότι είσαι ένα κορίτσι που αγαπά τα παλιά πρότυπα, πως πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα ριάλιτι σόου;

Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά. Τον Μάιο του 2014 είχα κατέβει και στις δημοτικές εκλογές. Εγώ έψαχνα αυτή τη δημοσιότητα για έναν πολύ ιερό σκοπό, για να περάσω τα δικά μου μηνύματα. Το Big Brother ήταν η ευκαιρία που έψαχνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια προκειμένου να περάσω τα δικά μου μηνύματα στον κόσμο. Να τους πω ότι εγώ που έχω περάσει δύσκολα – και η οικογένεια μου ακόμα περισσότερα -, παρ’ όλα αυτά κατάφερα και έμαθα όλους τους χρυσούς κανόνες επιβίωσης και ήθελα να το μεταδώσω αυτό στον κόσμο. Δεν μπορούσα, ωστόσο, να τους πιάσω όλους έναν έναν και να τους δώσω ελπίδα.

Αυτήν την ευκαιρία έψαχνα, παρόλο που όλοι οι φίλοι μου έλεγαν ότι εγώ δεν είμαι για ριάλιτι. Τους έλεγα ότι θα θυσιαστώ για να περάσω αυτά τα μηνύματα. «Για να ανέβεις ψηλά, πρέπει να περάσεις από την κόλαση» έλεγε ο Καζαντζάκης.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις