Χαρδαλιάς – παιδιά Ατράκτου: Μια διαφορετική συνέντευξη

ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαλιάς – παιδιά Ατράκτου: Μια διαφορετική συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χαρδαλιάς - παιδιά Ατράκτου: Στις «Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids» τα παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο

02.01.2021 | 18:23

Απαντήσεις σε ερωτήσεις που δύσκολα θα έκανε ένας δημοσιογράφος στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, απάντησε με χαμόγελο ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο άνθρωπος που μπήκε ξαφνικά στην καθημερινότητά μας, δεν θα μπορούσε να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια στα παιδιά του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Άτρακτος». Ενθουσιασμένος ο Νίκος Χαρδαλιάς από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη, ανήρτησε το βίντεο στα social media και έγραψε: «Από πού παίρνετε δύναμη;» «Πόσο καλός σας φίλος είναι ο κύριος Τσιόδρας;» «Αν μπορούσατε να αλλάξετε τη δουλειά σας, τι θα θέλατε να είστε;»… Αυτές ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που μου έκαναν τα απίστευτα παιδιά της «Ατράκτου» και που κλήθηκα να απαντήσω σε μία τόσο «διαφορετική» συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, την οποία απόλαυσα σε όλη τη διάρκειά της! Σας ευχαριστώ πολύ Atraktos Kids για τις Μεγάλες μας Κουβέντες. Ξεχωριστή εμπειρία η συνάντησή μας…

Στις «Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids» τα παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο, το μικρόφωνο και τη δυνατότητα να ρωτήσουν ό,τι τους προβληματίζει, τους κεντρίζει το ενδιαφέρον, υποβάλλοντας «σκληρές» ερωτήσεις σε αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα.

Atraktos: Γέφυρα μεταξύ θετικών προτύπων και παιδιών

Σκοπός της εκπομπής/δράσης της Atraktou «Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids» είναι να δώσει βήμα στα μικρά παιδιά και την ευκαιρία στους μεγαλύτερους να επιστρέψουν στην αθωότητα και να θυμηθούν πώς είναι να λες ό,τι σκέφτεσαι, χωρίς φίλτρα και αναστολές. Τα παιδιά άλλωστε κλείνουν τα αυτιά τους στις συμβουλές, αλλά ανοίγουν τα μάτια τους στα… παραδείγματα. Έτσι λοιπόν η Atraktos αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ θετικών προτύπων και παιδιών.

Καθημερινοί άνθρωποι, ξεχωριστοί όμως ο καθένας στον τομέα του, πολιτικοί, καλλιτέχνες, παρουσιαστές και αθλητές συνθέτουν το «παζλ» γνωριμίας με τους μικρούς μας φίλους, που θέλει η Atraktos να «χτίσει».

Νίκος Χαρδαλιάς: Δυο λόγια για τον “σκληρό” υφυπουργό

Ο 51χρονος Νίκος Χαρδαλιάς μπήκε πλέον για τα καλά στις ζωές μας, ενώ έχει εμπνεύσει ακόμα και… τραγουδιστές που θέλησαν να δώσουν μια χιουμοριστική νότα στο lockdown. Γεννήθηκε το 1968 στο Βύρωνα, στην πόλη όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Γιος του Ρουμελιώτη επιχειρηματία Γιώργου Χαρδαλιά και της Μικρασιατικής καταγωγής, Αλεξάνδρας Ιορδανίδου. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Οι κόρες του ονομάζονται Ιωάννα και Δήμητρα. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει τη μικρή Δήμητρα, ονομάζεται Γιώτα Παναγιωτοπούλου και είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες.

Exit mobile version