Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός σκύλος-ναρκωτικά: Βίντεο με την επιτυχία του «Ακύλα»
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός σκύλος-ναρκωτικά: Βίντεο με την επιτυχία του «Ακύλα»

Αστυνομικός σκύλος-ναρκωτικά: Νέα επιτυχία από τον «Ακύλα», τον διάσημο σκύλο της αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία.

Αστυνομικός σκύλος-ναρκωτικά: Ο «Ακύλας», ο… διάσημος για τις επιτυχίες του στην ανακάλυψη ναρκωτικών ουσιών αστυνομικός σκύλος, πρωταγωνιστής σε νέα υπόθεση κατάσχεσης μεγάλης ποσότητας κάνναβης σε οικία της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί του Τμήματος συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, τον πήραν μαζί τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν πληροφορίες ότι σε δύο οικίες που διατηρούσε ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών έκρυβε αρκετά μεγάλη ποσότητα.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Δεν ήξεραν, όμως, που ακριβώς. Και… απάντηση σε αυτό τους το ερώτημα έδωσε ο γερμανικός ποιμενικό, των 4 χρόνων, ο οποίος μπαίνοντας στη μία από τις δύο ερευνώμενες οικίες, έτρεξε κατευθείαν ανάμεσα σε πλείστα αντικείμενα σε ένα σακ βουαγιάζ, σχεδόν το… αγκάλιασε. Ήταν το «σήμα» του στον συνοδό αστυνομικό για το που ήταν κρυμμένα περισσότερα από τρία κιλά κάνναβης. Αμέσως, ο αστυνομικός, όπως φαίνεται και στις σκηνές του σχετικού βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομία Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, άνοιξε το σακ βουαγιάζ και έβγαλε τα συσκευασμένα ναρκωτικά! Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών.

Αστυνομικός σκύλος-ναρκωτικά: Η συνδρομή του «Ακύλα»

«Ειδικότερα», αναφέρεται στην ανακοίνωση «εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος ημεδαπός και με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Ακύλα» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε δύο οικίες και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητες κάνναβης βάρους 3 κιλών και 967 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 190 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα του ημεδαπού, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, για κατοχή ναρκωτικών. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δείτε ακόμη

Πρόστιμα 530.000 ευρώ και «λουκέτα» σε επιχειρήσεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
“Αυτή η ήττα από τον θάνατο…” – Συγκλονίζουν οι μαχητές των ΜΕΘ
Η ψευδαίσθηση της κανονικότητας 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις