Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Τελειώνει του Δουβίκα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Τελειώνει του Δουβίκα

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Ετοιμος να γίνει ο νέος κάτοικος Τούμπας μετά τον Ουάρντα, ο πρ΄’ωτος το 2021 ο νεαρός στράικερ του Βόλου

ΠΑΟΚμεταγραφές: Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του Τάσου Δουβίκα για τον ΠΑΟΚ. Όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός επιθετικός θα αποκτηθεί από τους Θεσσαλονικείς και θα είναι η δεύτερη προσθήκη που κάνουν από την ομάδα του Βόλου, μετά την απόκτηση του Άμρ Ουάρντα. Μάλιστα αυτό που αναφέρεται, είναι πως οι επαφές μεταξύ των ανθρώπων του «δικεφάλου» και αυτών του Βόλου βρίσκονται σε καλό σημείο. Ενώ, επισημαίνεται πως μπορεί να βγει «λευκός καπνός» μέχρι τα μέσα του μήνα.

Παράλληλα, ο Δουβίκας αναμένεται να παραμείνει στον Βόλο έως το τέλος της χρονιάς και να ενταχθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Αυτό είχε τονίσει και ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του πριν από μερικές μέρες. Έτσι, αν επιτευχθεί συμφωνία τότε ο παίχτης θα μεταβεί το καλοκαίρι στην νέα του ομάδα.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Λεφτά και στον Αστέρα

Την ίδια ώρα, στην υπόθεση υπάρχει και ο Αστέρας Τρίπολης (πρώην ομάδα του νεαρού επιθετικού). Θυμίζουμε, οι Αρκάδες κατέχουν ένα ποσοστό 60% των δικαιωμάτων του Δουβίκα. Kαι λογικά θα έχουν ένα κέρδος από την μεταγραφή του. Όμως, δεν έχουν «λόγο» στην εξέλιξη της υπόθεσης και τις οποίες αποφάσεις θα τις πάρει ο Βόλος. Μένει μόνο να δούμε πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 22χρονου. Kαι με ποιους όρους θα γίνει η απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις